Cinema The Movies

Nieuwstraat 60-62, Dordrecht

Sfeervolle bioscoop waar je niet alleen blockbusters kunt zien maar ook andere prachtige filmproducties die echt de moeite waard zijn! Lees verder

The Movies is een prachtige bioscoop in het centrum van Dordrecht waar je niet alleen blockbusters kunt zien, maar ook bijzondere arthouse films, Nederlandse filmproducties, filmkunst en speciale festivalprogramma’s.

Elke woensdagmiddag en in het weekend is er programma voor kinderen (3-12 jaar) en hun familie. Dan worden de nieuwste kinder/familiefilm(s) vertoond, ook die van de grote Amerikaanse studio’s zoals Pixar en Dreamworks en in 3D. Er is zelfs de mogelijkheid om zelf een film te kiezen en een zaal te huren voor je eigen gezelschap! Hoe tof is dat?

Het is de sfeer én de bijzondere programmering die The Movies Dordrecht echt uniek maakt. De bioscoop zit in een prachtig monumentaal pand waar vroeger een klooster in gevestigd was en waar zelfs de gebroeders De Witt naar school gingen.

De warme inrichting heeft een knipoog naar de bioscopen van vroeger, maar dan met lekker veel beenruimte, comfortabele stoelen en state of the art techniek. Naast 4 filmzalen heeft de bioscoop ook een grand café waar je voor of na de voorstelling gezellig kunt neerstrijken met een hapje en een drankje. Ideaal dus voor een heerlijk avondje uit!

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.