Je eigen filmavond uit: het kan bij Cinema The Movies!

Heb je altijd al eens een bioscoopzaal helemaal voor jezelf willen hebben of speciaal gereserveerd voor jouw vrienden, familie of collega’s? Dan hebben we goed nieuws voor je! Dat kan bij Cinema The Movies in Dordrecht! En je kunt ook nog eens de film uitzoeken die jij wilt. We love it!

Die ene film die je gemist hebt, de film waar je dierbare herinneringen aan hebt of de film die je vrienden of vriendinnen echt moeten zien: het kan allemaal bij Cinema The Movies! Of die klassieker die je graag nog eens terug wilt zien op het grote doek of de film die super interessant of inspirerend is voor jouw medewerkers of collega’s; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Geweldige luxe

En de films zijn allemaal te zien in de intimiteit van en verbondenheid met de groep mensen die je zelf uitkiest. Vooral nu in coronatijd is dat een geweldige luxe.
Het werkt eenvoudig: ga naar de site van The Movies Dordrecht en ga naar CineSamen. Kies een datum waarop de zaal vrij is en reserveer. Daarna kun je de film van je keuze doorgeven. Wil je het extra bijzonder maken dan kun je er zelfs catering bij regelen.

Betaalbaar

De kosten bestaan uit de zaalhuur (€75 op weekdagen en €85 op zaterdag en zondag) en de vertoningsrechten voor de gekozen film. Die variëren, afhankelijk van het aantal bezoekers en de filmtitel. Reken op een bedrag tussen de €80 en €120. Met 14 mensen ben je dus nog geen €14,- euro kwijt! En ja, met z’n tweetjes komen kan ook.

    

Jouw eigen filmavond uit

Cinema The Movies Dordrecht is geen standaard bioscoop. Hier vind je naast de blockbusters ook tal van bijzondere films en events. En nu kun je dus je eigen filmavond uit kiezen. Waar wacht je nog op?

Reserveer hier!


Copyright The Movies Dordrecht