Als eerste de nieuwste filmpremières zien? Dat kan met CineFiliaal!

Wil jij de nieuwste films als eerste zien? Meld je dan aan voor CineFiliaal van Cinema The Movies. Elke woensdagavond heb je dan als eerste toegang tot bijzondere premières van kwaliteitsfilms.

‘In het CineFiliaal bieden we iets extra's aan vaste bezoekers en fans van The Movies’, vertelt Geert ter Steeg van The Movies Dordrecht. ‘Houders van Strippenkaarten, Cinevillepassen en andere regelmatige bezoekers beschouwen we als klanten van het CineFiliaal. Elke woensdagavond rond 19:30 uur tonen we een voorpremière van een nieuwe kwaliteitsfilm. Aan de vertoning gaat (meestal) een informatieve inleiding vooraf. Die leert je meer achtergronden van de film en de makers.’

Meld je aan

Bezoek aan deze films gaat op uitnodiging. Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden voor CineFiliaal. Dan krijg je elke week een mail met de aankondiging van de film van die week. Aanmelden is gratis en verplicht je tot niets. Aanmelden kan hier.

Bijzondere roadmovie

Voor woensdag 16 februari staat de festivallieveling Hytti Nro 6 op de agenda. Een bijzondere roadmovie waarin een Finse studente en een dronken mijnwerker elkaar ontmoeten tijdens een treinreis naar Moermansk. Hoewel ze in het begin niets met elkaar gemeen lijken te hebben, blijkt de werkelijkheid toch anders.