Direct bestellen

Finn's eten en drinken

Blauwpoortsplein 13, Dordrecht

Genieten van puur en eerlijk eten op een prachtige locatie bij één van de mooiste havens van Dordrecht Lees verder

Bij Finn's kun je genieten van puur en eerlijk eten en drinken, op een prachtige locatie bij de mooie havens van Dordrecht. Hier wordt gekookt met liefde en dat proef je meteen. Niet voor niets komen gasten hier heel graag. Eigenaren Regard en Melanie - en hun zoontje Finn - zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt. Of je nu komt voor een kop koffie, lunch, diner of 's avonds aanschuift voor bier van de tap.

Ook nu nog kun je de lekkere verse gerechten van Finn's bestellen. Wil je weten wat er deze week op het menu staat en bestellen? Klik dan hier.

Lokale producten
Finn’s werkt bij voorkeur samen met lokale ondernemers. Zo komen de heerlijke wijnen van Boonstoppel Wijnen uit Dordrecht. Vershandel In de Bogaard staat garant voor verse producten uit de regio. De vis op de kaart is met zorg uitgekozen in Yerseke door Vishandel G&B en Van den Heuvel Vlees levert kwalitatief en duurzaam vlees.

Bijzonder aan Finn's is ook hun maatschappelijke betrokkenheid. Ze zetten zich regelmatig in voor mensen die in armoede leven en werken samen met Stichting Philadelphia Zorg om leerlingen van Den Witten Haen kennis te laten maken met de reguliere horeca. Ook zijn ze leerwerkbedrijf voor diverse regionale opleidingsinstituten zodat leerlingen ervaring kunnen opdoen in het horecavak.