Dordrecht krijgt nieuwe culinaire route

Liefhebbers van culinaire hoogstandjes kunnen vanaf komend weekend hun lol op in Dordrecht. Heerlijk.nl start dan met een restaurantwandeling van zo’n vier kilometer door het centrum. De route brengt deelnemers langs restaurants BistroTwee33, Finn’s, Post en De Stroper.

Aanmelden kan voor zaterdag of zondag voor €40. Tijdens de route maak je kennis met prachtige plekjes in de stad en kun je proeven van een heerlijk gerecht bij de deelnemende restaurants. En er staat heel wat lekkers op de kaart!

Tekst gaat verder onder de foto.

Dat wordt smullen!

Bij Bistro Twee 33 smul je van een tartaar van rauwe zalm, wasabimayonaise, nori krokant en rijstcrackers. Bij Finn’s geniet je van een heerlijke rundersukade met crème van knolselderij, truffeljus en hazelnoot. Bij restaurant Post staat Kalfsrosbief op het menu met zoetzure kastanjechampignons en krokante parmigiano. En bij De Stroper sluit je af met een heerlijke sinaasappelmousse, parfait, gel van kamile en een filo krokantje.

Finn's Eten & Drinken is één van de vier deelnemende restaurants

Aanmelden

De culinaire route was al beschikbaar in onder meer Amsterdam en Rotterdam en vanaf deze week ook in Dordrecht, Den Bosch en Utrecht. Inschrijven kan bij heerlijk.nl. Kies je tijdslot en ga lekker genieten!