Ferdinands

Singel 183, Dordrecht

4.6/ 5

Een klein beetje Frankrijk in Dordrecht; sfeervol, ambachtelijk, culiair en heel gemoedelijk Lees verder

Een klein beetje Frankrijk in Dordrecht: dat is Ferdinands. Liefhebbers van de Franse keuken weten dit restaurant dan ook uitstekend te vinden. Niet voor niets riepen de lezers van het magazine Leven in Frankrijk Ferdinands eerder uit tot Fijnste Franse Restaurant.

Sfeervol, ambachtelijk, culinair en vooral heel gemoedelijk zo kun je Ferdinands het beste omschrijven. Hier zorgen Peter en Anne-Marie voor een heerlijk avondje uit met de lekkerste Franse gerechten en wijn.

Wie houdt van goed eten en een gemoedelijk huiskamergevoel, is bij Ferdinands aan het juiste adres. De brasserie heeft een sfeervolle Franse uitstraling met wit tafellinnen en gezellig opgestelde tafels. Ferdinands is klein maar fijn en staat garant voor een avondje Franse gezelligheid met heerlijke gerechten!

Het restaurant maakt gebruik van lokale jagers en vleesproducten van het eiland. De aardappels, groenten en kruiden komen van De Zuidpunt.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.