Reserveer nu je kaartjes voor de nieuwe James Bond film 'No Time To Die'

We hebben er lang op moeten wachten maar eindelijk is het zover: de nieuwe James Bond film draait vanaf donderdag 30 september in de bioscoop. Reserveer nu vast je kaartjes bij The Movies Dordrecht!

In de 25e Bond-film heeft James Bond (Daniel Craig) zijn turbulente leven als geheim agent 007 achter zich gelaten. Hij leidt een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem vraagt te helpen bij de bevrijding van een ontvoerde wetenschapper.

Deze missie blijkt verraderlijker dan gedacht en het brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk Safin (Rami Malek), die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie. Daarmee wil hij een deel van de mensheid vernietigen. Aan 007 de gevaarlijke taak om dit te voorkomen.

In zijn vijfde Bond-film neemt Daniel Craig afscheid van zijn personage. Regisseur Cari Fukunaga haalt weer echt alles uit de kast om van deze Bondfilm de overtreffende trap te maken. We hebben er lang genoeg op gewacht.......