Schouwburg Kunstmin

Sint Jorisweg 76, Dordrecht

Indrukwekkende schouwburg met neo-barok interieur Lees verder

Schouwburg Kunstmin is een prachtig theater aan de rand van het centrum van Dordrecht. Veel artiesten noemen het zelfs de mooiste schouwburg van Nederland. Hier is een avond theater nog echt een beleving.

Het gebouw is een rijksmonument uit 1889 en is geliefd vanwege het neo-barokke interieur. Architect Sybold van Ravesteyn bracht in de jaren 30 veel ronde vormen en weelderige versieringen en ornamenten aan. Na een ingrijpende renovatie in 2014 is daar het moderne interieurontwerp van Studio Makkink & Bey aan toegevoegd. Dit zorgt voor een authentiek en stijlvol theater met een geweldige sfeer. Voor en na de voorstellingen kun je gezellig neerstrijken in het Theatercafé.

De programmering van Schouwburg Kunstmin is heel divers. Of je nu houdt van toneel, cabaret, (klassieke) concerten, dans of jeugdtheater: er is altijd iets leuks te vinden. De Kunstmin werkt nauw samen met het Energiehuis en heeft ook daar een deel van de programmering.

De schouwburg is ook een erkende trouwlocatie en is vaak het toneel voor congressen, vergaderingen en evenementen.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.