Tapasbar 't Vlak

Vlak 11, Dordrecht

4.4/ 5

Sfeervolle tapasbar op een prachtige plek aan de historische havens Lees verder

Vlakbij de Dordtse Dom vind je de gezelligste tapasbar van Dordrecht. Tapasbar ’t Vlak is gevestigd in een monumentaal pand dat in 1616 is gebouwd. 

In september 2004 opende Lea van der Ven deze bijzondere horecagelegenheid op één van de mooiste locaties in Dordrecht aan ’t Vlak 11 met zicht op 3 havens, de Wolwevershaven en Kuipershaven met hun historische schepen en de jachthaven Nieuwe haven. Het prachtige decor voor evenementen als Dordt in Stoom, de Kerstmarkt en Swim to fight cancer.

De gerechten worden bij 't Vlak met een knipoog naar de Spaanse keuken bereid. Naast de uitgebreide tapaskaart serveren zij wisselende maandgerechten, zoals o.a. de overheerlijke ossenhaassaté, spareribs, Limousinsteak en slibtong. Er wordt gekookt met producten van het seizoen. Zo vind je hier gekookte mosselen, asperges, stamppotjes en de niet te vergeten grootmoeders erwtensoep.

  • Spaans, Tapas

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.