Poppentheater Damiet van Dalsum

Aardappelmarkt 9, Dordrecht

Poppentheater van internationale allure voor kinderen en volwassenen Lees verder

Een poppentheater van internationale allure, dat is het poppentheater van Damiët van Dalsum. Tot in New York, Taipei en Mexico City speelde Damiët van Dalsum haar voorstellingen.

Gelukkig kun je ook in haar thuishaven Dordrecht genieten van haar fantastische voorstellingen. Aan de Aardappelmarkt vind je het Poppentheater met een zaal met 40 zitplaatsen. Dit is tegelijkertijd een studio om nieuwe voorstellingen uit te proberen.

Het poppentheater maakt voorstellingen voor kinderen (vanaf 4 jaar) en volwassenen. Duik in een bijzondere wereld en laat je meenemen in de prachtige fantasie van Damiët Van Dalsum.

Van Dalsum deed ook veel regies en projecten in het buitenland en was in de periode van 1997 tot 2001 directeur van het Stadspoppentheater van de stad Magdeburg. In Dordrecht organiseerde en programmeerde ze 25 jaar lang het Internationale Poppentheater Festival. Een geweldige theatermaakster dus met een enorm talent. Deze voorstellingen mag je niet missen!

  • <100 personen

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.