Osteria Luca

Voorstraat 256b, Dordrecht

4.2/ 5

Heerlijke pizza's, pasta's en andere Italiaanse lekkernijen Lees verder

Vergeet de traditionele Italiaanse restaurants, Osteria Luca is anders! Dit prachtige Italiaanse restaurant heeft niet alleen een geweldige uitstraling, ook de gerechten zijn bijzonder lekker!

Na een paar uitstapjes naar Italië, een Italiaanse chef-kok in Nederland te hebben ontmoet en de geweldige producten van de Italiaanse keuken te hebben geproefd, werd de toen 23-jarige Dennis verliefd op Italiaans eten en cultuur. Gedreven om een fantastisch, rustig Italiaans restaurant in Dordrecht te maken, vond hij een geweldige plek midden op het Scheffersplein; een van de meest iconische plekken om te eten, drinken en te genieten van het prachtige Dordrecht.

Je kunt bij Osteria Luca terecht voor lunch, diner of een borrel. De kaart staat vol verse gerechten, waaronder heerlijke antipasti, uitgebreide lunch met huisgemaakt brood, geweldige pizza’s en pasta’s en lekkerste Italiaanse desserts. Je kunt bij Luca ook aanschuiven voor een borrel of cocktail. Binnen of buiten op het grote terras op het Scheffersplein.

  • Bar
  • Italiaans
  • Bar (na)borrelen, Honden toegestaan, Reserveren mogelijk, Terras of binnentuin, Te huur voor privé gelegenheden, WiFi
  • Cash, Mastercard
  • Voorstraat midden
  • Parkeergarage Visstraat

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.