B&B BinnensteBuiten

Binnen Walevest 6, Dordrecht

Sfeervolle B&B in een gerenoveerd woonhuis uit 1835 Lees verder

Wij zijn een jong stel met een passie voor Dordrecht. Wij wonen in de binnenstad in een gerenoveerd huis uit 1835. Dit gevoel van 'thuiskomen' in een heerlijke stad willen wij graag met je delen.

Binnen 5 minuten sta je middenin het centrum van Dordrecht; prachtig met haar monumentale panden en musea! Je hebt een sneak peak op de Oude Maas vanuit de woonkamer en de havens zijn om de hoek. 

De woning is sfeervol aangekleed. De gehele benedenverdieping (42m2) heb je tot beschikking: zithoek, eethoek, een glazen scheidingswand en het slaapgedeelte, badkamer, toilet èn keuken. Het is er heerlijk koel in de zomer èn warm in de winter door vloerverwarming.

Wij wonen boven de B&B, maar we delen alleen de voordeur ;-).We vertellen je graag over 'things to do' in Dordrecht. Welkom in onze B&B Binnenstebuiten (Binnen éven mooi als Buiten aan de Binnen Walevest!) 

Let op: wij omschrijven onze B&B niet als Bed&Breakfast, maar als Bed & Borrel. Ontbijt is mogelijk, maar niet inbegrepen!

Binnen Walevest 6, 3311AB Dordrecht

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.