Winkelcentrum Bieshof viert feest!

Donderdag 24 en vrijdag 25 juni is het feest bij Winkelcentrum Bieshof. Na maandenlange werkzaamheden is de herinrichting van het Van Eesterenplein helemaal afgerond. En dat moet natuurlijk gevierd worden! Twee dagen lang is er leuk entertainment en zijn er speciale acties.

Donderdag om 10.00 uur wordt het winkelcentrum ‘heropend’ door wethouder Marco Stam en Walter Weeda, voorzitter van de winkeliersvereniging. Zowel de gemeente, als winkeliers en bezoekers zijn blij met de metamorfose. De pleinen en straten zijn verhoogd en er zijn prachtige perken met planten en bomen rondom het winkelcentrum aangelegd. Ook staan er bankjes tussen het groen en voor kinderen is er een trampoline geplaatst. De horeca heeft nu mooie terrassen en er is een plek om te schaken.

Trots
Walter Weeda: "We zijn trots op het resultaat. Ons winkelcentrum heeft echt een upgrade gekregen. Meer groen, meer zitplekjes, meer terrassen en daardoor ook meer sociaal contact. Je ziet buurtgenoten, raakt met elkaar in gesprek of speelt een potje schaak. Dus ik zou zeggen namens alle winkeliers: welkom op de Bieshof!"

Trakteren
Wie wat te vieren heeft trakteert! Kinderen t/m 9 jaar kunnen op donderdag 24 en vrijdag 25 een ijsje afhalen bij Verhage met een bon uit Dordt Centraal (van 23 juni). Ook is er een speciale instagram-actie. Bezoekers die met de hashtag #bieshof hun favoriete plekje op de vernieuwde Bieshof posten, krijgen van de winkeliers een gratis ijsje op donderdag 24 juni en vrijdag 25 juni bij Verhage.