Win leuke cadeaus op de Valentijnsroute!

In de Dordtse binnenstad kun je super leuke cadeautjes winnen voor Valentijnsdag! Etentjes voor twee, sieraden, leuke dingen voor in huis en vrolijke verrassingen: alles kan.

Bezoek de winkels en restaurants op de Valentijnsroute en ontdek welk leuk cadeau er op de rode Valentijnsbox in de etalage staat. Vertel de winkel of restaurant wie dat cadeautje absoluut verdient en natuurlijk waarom! Stuur een mail of DM of loop binnen. De liefste, origineelste of grappigste inzending wint het cadeau.

De Valentijnsroute start op zaterdag 4 februari. Dus op naar de binnenstad en win één van die leuke verrassingen! We hebben al veel toffe cadeaus gespot: van een hippe urban backpack tot een boek over dé stad van de liefde: Parijs. Of eet jij straks met je lief heerlijke American Pancakes of de lekkerste Afrikaanse gerechten?Je herkent de deelnemende winkels aan deze poster:

Hier kun je de leuke cadeautjes en etentjes winnen:
De Woonmol - Voorstraat 440
De Kleister - Voorstraat 445
Hip! Weddingdesign - Voorstraat 396
Gemivaria -Voorstraat 390
Pancake District - Voorstraat 332
Simon Lévelt - Voorstraat 326
Mees Home & Concept Store - Voorstraat 324
Beer & Pom - Voorstraat 369
Adam Brandstore - Voorstraat 320
Opa & An - Voorstraat 306
Lott. Beautysalon - Voorstraat 339
Joy & Fashion - Voorstraat 268
Jouwinkel - Voorstraat 238
byBranderhorst - Voorstraat 199
Specsavers - Sarisgang 15
Juwelier Avenue - Sarisgang 2a + Bagijnhof 4
Intertoys - Statenplein 26
Klein Afrika - Vriesestraat 148

Hou de lijst in de gaten want er komen nog winkels bij!

Let op: Wanneer je bericht krijgt, verschilt per winkel. Winkels die op zondag tot en met dinsdag gesloten zijn, maken zaterdag 11 februari aan het einde van de dag hun winnaar bekend zodat je je cadeau nog op tijd kunt ophalen voor Valentijnsdag.