Win een VIP-ticket voor de Vlootschouw van Dordt in Stoom!

Ben jij ook dol op Dordt in Stoom? En wil je VIP-tickets winnen om aan boord van De Majesteit de Vlootschouw mee te maken? Doe dan mee aan de Dordt in Stoom Puzzelroute in de binnenstad!

Op 24, 25 en 26 mei staat Dordrecht weer geheel in het teken van Dordt in Stoom. Daar wil je natuurlijk bij zijn. En dat kan! Puzzel mee en maak kans op een felbegeerd VIP-ticket. In 20 etalages vind je een vraag over dit geweldige evenement.

Ben jij erbij?

Wist je dat Dordt in Stoom jaarlijks meer dan 250.000 bezoekers trekt? Eén van de hoogtepunten is de opening op vrijdag 24 mei: de Vlootschouw. De winnaar van de puzzelroute kan dit meemaken vanaf VIP-schip De Majesteit. Omringd door prachtige schepen en met het geluid van vele scheepshoorns in de oren, heb je uitzonderlijk mooi zicht op de vloot. Daarnaast kun je gezellig een hapje eten vanaf het luxe buffet. Kortom: een avond om nooit te vergeten! Daarnaast kun je één van de tickets winnen voor een rondrit met een stoomauto of A-Ford in de binnenstad.

Wat moet je doen?

Duik de binnenstad in en vind de vragen in de etalages. De puzzeltocht en de prijzen worden je aangeboden door de ondernemers van de Dordtse binnenstad (verenigd in de POBD) en Dordt in Stoom. Je vindt de vragen vanaf vrijdag 17 mei vanaf 18.00 uur in etalages in de volgende straten: Voorstraat west, Voorstraat midden, Vleeshouwersstraat, Vriesestraat, Tolbrugstraat Landzijde, Visstraat, Bagijnhof en de Sarisgang. Stuur je antwoorden voor 23 mei naar info@pobd.nl. De winnaars krijgen op 23 mei via e-mail bericht.