Win een bucket met de allerlekkerste popcorn van Allenbrand's!

In de Verenigde Staten is het National Popcorn Day en dat wordt natuurlijk gevierd bij Allenbrands’s Gourmet Popcorn! En jij viert mee want je kunt een bucket vol met de lekkerste popcorn winnen!

Allenbrand’s Gourmet Popcorn is de eerste winkel in Nederland waar je echte Amerikaanse popcorn kunt kopen. In november vierden zij hun 3 jarig jubileum en hadden we een heel leuk interview met eigenaar Joshua Allenbrand’s. Daarin vertelde hij over de lekkerste popcornsmaken en zijn jeugd in de Verenigde Staten.

Meest gewilde Limited Edition
Speciaal voor National Popcorn Day besloot Joshua Allenbrand om de meest gewilde limited edition popcorn nog een keer te maken. Alle popcorn liefhebbers werd de afgelopen weken gevraagd welke smaak zij het liefste terug willen zien. Uit de vele reacties kwam een grote favoriet uit de bus: de Zebra popcorn! Een super lekkere caramel seasalt popcorn gecoat met witte chocolade en melk chocolade!

Hoe kun je winnen?
Voor de lekkerste chocolade werkte Allenbrand’s samen met Olala Chocolade in Dordrecht. Loopt het water je al in de mond? Doe dan mee aan onze winactie en win een bucket vol met deze heerlijke popcorn! Wat moet je doen? Volg de Dordrecht City App op facebook, deel de winactie en laat ons weten waarom jij of iemand anders deze felbegeerde bucket moet winnen! Donderdag 21 januari om 20.00 uur maken we de winnaar bekend.

Joshua en Gerrald Kuiper van Olala Chocola Dordrecht

Wil je deze of één van de andere popcornsoorten bestellen bij Allenbrand’s? Dat kan hier! En als je niet kunt kiezen, bestel je gewoon een samplepakket met alle smaken ;-). Er komt ook een speciale Valentijns popcorn, dus houd de facebook en instagram van Allenbrand’s in de gaten!