Willen de kinderen graag Sinterklaas ontmoeten? Dat kan!

Toen Willemijn van Nobels Brood en Stella van Kind Zo Blij hoorden dat er ook dit jaar geen Sinterklaashuis zou zijn, sloegen ze de handen ineen. Natuurlijk moest er iets komen voor de kinderen! Ze plaatsen hun idee op Linked In en de steun kwam uit alle hoeken. Dus kunnen de kinderen Sinterklaas ontmoeten in Nobels Pakhuis!


Geen officieel sinterklaashuis

‘Het wordt geen officieel Sinterklaashuis hoor’, benadrukt Stella van kinderwinkel Kind Zo Blij. ‘Daar is de tijd nu echt te kort voor. Maar het wordt wel een super leuke mogelijkheid voor de kinderen om Sinterklaas te ontmoeten!’. Wie een blik werpt door de ramen van Nobels Pakhuis zou toch bijna denken dat de Sint er zijn intrek genomen heeft. Het ligt er vol met honderden pakjes, het is vrolijk versierd en de Sint heeft zijn mooie stoel er vast neergezet.

Pakjespaleis

‘Het zou toch enorm zonde zijn als er niks meer voor de kinderen komt’, vindt initiatiefneemster Willemijn van Nobels Brood. ‘Nobels Pakhuis hebben we beschikbaar dus waarom niet? Samen kunnen we er iets heel leuks van maken!’ Er kwam steun van alle kanten voor het spontane idee. De POBD (Promotie Ondernemers Binnenstad Dordrecht) zorgde voor een deel van de financiering, de Stichting Intocht Sinterklaas zorgde voor de stoel en banieren, Sint en piet staan klaar en de ruimte werd omgetoverd tot een pakjespaleis.

Zaterdag 25 november en zaterdag 2 december kunnen kinderen van 11.00 tot 15.00 uur terecht om Sinterklaas te ontmoeten. Je vindt Nobels Pakhuis op de Grotekerksbuurt 43.