Wantijpop komt eraan! En dit staat er op het programma:

Fantastische muziek, een grandioze line-up, een lekker sfeertje en een gezellig publiek. Dat is al 25 jaar Wantijpop! De afgelopen jaren zijn de beste live acts al voorbij gekomen en ook dit jaar staan er weer mooie optredens op het programma.

Fotocredits: Christiaan Valk en Philipp Schulze

HOOFDPODIUM

Jong en oud kan zich tijdens Wantijpop vermaken bij het Ames podium. De hele dag met je voetjes van de vloer, terwijl je geniet van de beste acts die Nederland te bieden heeft. Eerder vertelden we al dat niemand minder dan Duncan Laurence, Snelle, Meau en Goldband op het programma staan! Daar zijn Son Mieux, Scotch The Band en Waltzburg nog aan toegevoegd. Dat belooft dus een swingend feest te worden!

POPCENTRALE PODIUM

Maar Wantijpop biedt ook regionale bands, dj’s en rappers de mogelijkheid om op te treden voor een groot publiek. Zo kun je op het Popcentrale podium genieten van een breed scala aan stijlen: van pop tot rock naar hiphop. Ook staat er dit jaar weer een extra tent genaamd de ‘Popcentrale Kweekvijver’ op het Popcentrale veld. Hier vinden kleinere optredens en jamsessies plaats, waar voor iedereen wel iets tussen zit!


GEHEIME DEUNTJES

Ga ook dit jaar tijdens Wantijpop op zoek naar de Geheime Deuntjes van 078 PODCASTS & Friends. Een “verborgen” stage, op die unieke locatie aan het water van het Wantijpark. Relaxte house muziek zal de boventoon voeren op dit podium. Wees verrast door een toffe combinatie tussen dj’s en live-muzikanten.

Verwacht een echte festivalsetting; chillen op een kleedje, bellenblaas of 1 of meerdere danspasjes met oude of juist nieuwe bekenden? Het kan allemaal bij de Geheime Deuntjes stage. De gehele dag kun je genieten van tracks van Roel Kant, Ishja, Indy Ocean en Max Trax (winnaar dj contest). Zij zorgen er gegarandeerd voor dat de voetjes van de vloer komen.  


Foto: Philipp Schulze

VOOR DE KIDS

Ook aan de allerkleinste mensjes wordt gedacht op Wantijpop. Er is namelijk van álles te beleven bij Koning Eik. Zo is er een zweefmolen, een poppentheater, een knutselarea, kinderschminken maar ook lexlab techniek en klimmen en klauteren op een echte hindernisbaan.


Foto: Philipp Schulze

FOOD AREA

Op Wantijpop is het smullen van de heerlijke gerechten van veelal bekende lokale cateraars en foodtrucks. Proef de wereldkeuken van Boer‘n Bontje, lekkere flatbreads van Hupsaté, ambachtelijk ijs van Arthur Tuijtel, een burger bij de BBQ Experience of een sateetje bij de Broertjes Saté? En natuurlijk ga je ook even langs de lekkere wijnbar van Boonstoppel Wijnen. Tijdens het eten kun je in de foodarea genieten van muziek in de 3voor12 Muziekkiosk. Kom tot rust of swing nog even lekker door…

25E EDITIE

Wantijpop is een gratis muziekfestival voor vrienden en families, geschikt voor alle leeftijden. De gemoedelijke sfeer en de prachtige locatie zijn typerend voor het festival. Elk jaar ontvangt Wantijpop zo’n 15.000 bezoekers in het park. Aankomende editie blaast Wantijpop alweer 25 kaarsjes uit!