Vier Koningsdag in Dordrecht en geniet van lekkere hapjes en drankjes

Dinsdag is het Koningsdag! Nog geen Koningsdag zoals we gewend zijn maar de ondernemers in Dordrecht maken er toch een feestje van! Zo kun je bij veel restaurants genieten van allerlei feestelijke hapjes en drankjes to go, zoals o.a. bij Finn’s en LEF op het Blauwpoortsplein, Het Magazijn en Tapasbar ‘t Vlak (waar ze gezellig hotdogs verkopen) of bij visrestaurant De Stroper bij de Wijnbrug. 

Bij Brut is de buitenbar geopend kun je genieten van een lekkere Willemburger, Maximaburger of een Oranje snackbox. En op de Visbrug kun je bij Olympiada terecht voor koffie, thee én wijn to go en allemaal lekkere kleine hapjes.

De Remise is zelf ook jarig en trakteert tijdens 2 happy hours! Tussen 9.00 en 10.00 uur is je 2e kopje koffie, thee of cappuccino gratis en tussen 16.00 en 17.00 uur is je 2e bolletje Ben & Jerry’s ijs gratis.

Allenbrand's Gourmet Popcorn op de Voorstraat maakt heerlijke oranje sweet & salty popcorn en suikerspinnen en natuurlijk kun je je bij de meeste bakkers tegoed doen aan heerlijke oranje tompoucen.

Ook kan er weer heerlijk gewandeld worden want De Stadswandeling 078 organiseert haar wandelingen in oranjestijl. Genieten op het water kan natuurlijk ook. Informeer bij Si Barone, DRIJF Dordrecht en DD Cornelis naar de mogelijkheden.