Nieuw: vier je bruiloft, feest of bedrijfsborrel bij De Remise!

Wist je dat je sinds kort ook kunt feesten bij De Remise? Deze toffe locatie is de ideale plek voor een feestje voor 35 tot 45 personen. Super gezellig voor een verjaardag, bedrijfsborrel, jubileum, babyshower, intiem trouwfeest of het aansnijden van je bruidstaart! 

Voor de lovebirds

De Remise ligt op een steenworp afstand van zowel de Grote Kerk als het Stadhuis. Een perfecte plek dus om een deel van je bruiloft te vieren. Trouw je in de ochtend? Ontvang dan je gasten met heerlijke homemade lekkernijen, verse broodjes en lekkere sapjes. De Remise staat bekend om haar fantastische high tea. Ook deze hapjes kunnen de hele dag door geserveerd worden. Trouw je later op de dag en wil je graag heerlijke fingerfood? Ook dat kan! 

Voor bedrijven

Zoek je een locatie voor een vergadering of een gezellige bedrijfsborrel? Dan is De Remise de perfecte plek. Een lekker stoere, maar gezellige uitstraling en uitstekende hapjes en drankjes. Ze staan met liefde voor je klaar! Ook buiten de openingstijden om, dus vraag gerust naar de mogelijkheden! De Remise heeft speciaal een eigen vergaderzaal. Deze kun je huren per dagdeel, gecombineerd met verschillende arrangementen. Voor een borrel, jubileum of ander bedrijfsfeestje staat het restaurant tot je beschikking.

Voor de jarige

Heb je geen zin in veel visite thuis? Dan vier je je verjaardag gezellig bij De Remise! Van taart tot fingerfood en andere lekkerhapjes: alles kan. En thuis geen afwas, hoe lekker is dat?

Voor de kleintjes

Maar ook voor een kinderfeestje kun je er terecht. In het prachtige, authentieke pand leren de kinderen op een speelse manier hoe het heerlijke Ben & Jerry’s ijs is ontstaan en hoe het gemaakt wordt. De kinderen krijgen een spoedcursus ‘scoopen’, zodat ze hun eigen ijsje kunnen scheppen en versieren. Als klap op de vuurpijl krijgen ze het officiële ‘Ben & Jerry’s kinderscooper certificaat’ om als bewijs boven hun bed te hangen. Een leuke herinnering voor later. Leerzaam én lekker dus, dit feest! De Ben & Jerry’s kinderijsfeestjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar (als ouder kun je lekker in ‘De Remise’ ontspannen, of zelf ook deelnemen aan de ‘excursie’).

Heb je een leuk idee voor een feest? Neem gerust contact op met De Remise. Ze denken graag met je mee!