T[H]OF is geopend!

Dordrecht is weer een leuke, kleurrijke winkel rijker! Vandaag opende namelijk T[h]of: een bijzondere cadeauwinkel naast het Hof. De winkel is opzet door creatieve ondernemer Jolanda Branderhorst, die ook winkel annex galerie ByBranderhorst op de Voorstraat heeft.

Bij T[h]of stap je binnen voor een leuk cadeau. De collectie is heel divers, betaalbaar en kleurrijk. Je zal steeds iets nieuws ontdekken want de collectie wisselt voortdurend.

Sociaal ondernemen
Met T[h]of kiest Jolanda voor sociaal ondernemen. ‘We hopen dat de winkel ook een ontmoetingsplek wordt waar mensen binnenstappen voor een gezellig gesprek of om inspiratie op te doen’. De winkel wordt ondersteund door een grote groep vrijwilligers, herkenbaar aan de toffe T[h]of schorten.

T[h]of gaat actief samenwerken met andere ondernemers, musea en culturele instellingen. De opening werd verricht door Remco Gravendijk, kwartiermaker van de ondernemersvereniging POBD. Hij roemde het creatieve ondernemerschap van Jolanda, die haar sporen in Dordrecht al verdiend heeft. 

 

Nieuwsgierig geworden? Je vindt T[h]of op Hofstraat, vlak voor de toegang naar het Hof.