Steun molen Kyck over den Dyck met deze prachtige poster

Eén van de mooie bezienswaardigheden die Dordrecht rijk is, is de molen Kyck over den Dyck. Het is de enige molen die nog over is van de vele die er ooit stonden en is ruim 300 jaar oud. En het is ook nog eens één van de hoogste molens ter wereld! Heel bijzonder dus. Maar de molen verkeert in zwaar weer. Afgelopen jaar bleek dat de wieken beschadigd zijn en gerepareerd moeten worden. Kosten ruim 100.000 euro.

Om de molen te helpen heeft vormgever en fotograaf Frank van Hilten een prachtige poster ontworpen. De opbrengst van de poster gaat voor 100% naar de restauratie. Drukkerij RAD drukte de poster gratis af op heel mooi papier in A3 formaat.

Wil jij ook de molen steunen en zo’n prachtige illustratie aan je muur? De poster is verkrijgbaar bij de molen, geopend op woensdagmiddag (van 13.00 tot 16.00 uur) en zaterdag (van 10.00 tot 16.00 uur). Neem dan gelijk wat pakken meel mee om thuis lekker vers brood te bakken.

Alleen doneren kan ook. Het Molenfonds is een doneeractie gestart. Kijk hier voor meer informatie.

Zolang de wieken niet gerepareerd kunnen worden, staat de molen stil en wordt er op de motor gemalen. Natuurlijk willen we de wieken weer snel zien draaien dus help mee! Je vindt de molen op de Noordendijk 144 in Dordrecht.