Stayokay Dordrecht zet zich in voor de Biesbosch tijdens Clean Up Days

Op zaterdag 20 maart 2021 is de 18e editie van de Landelijke Opschoondag, waarbij tienduizenden Nederlanders de handen uit de mouwen steken voor een schone buurt. Stayokay Dordrecht doet ook mee! En niet alleen dan: ook op zondag 4 april hebben ze een eigen Cleanup Paaseditie!


Recreëren in de natuur is natuurlijk geweldig, maar hoeveel beter wordt het als er geen zwerfaval meer te vinden is? Grijp daarom je kans en help mee om onze mooie Biesbosch schoner te maken!

Stayokay Dordrecht is tijdens deze cleanup-dagen een verzamelpunt voor de deelnemers. Hier haal je de materialen op die je nodig hebt, zoals handschoenen, een grijper en een vuilniszak. Vanwege het coronavirus is er geen vaste route uitgestippeld, maar loopt ieder (gezelschap) voor zich.

Natuurlijk staan de medewerkers voor je klaar om je de weg te wijzen en krijg je alle informatie die je nodig hebt. Het verzamelpunt is open van 10.00 tot 16.00 uur. Binnen die tijd kun je materiaal verzamelen en inleveren. Meld je aan bij Stayokay en doe mee !