Simon Lévelt Dordrecht bestaat 12,5 jaar

Hét adres voor heerlijke biologische koffie en thee in Dordrecht: dat is Simon Lévelt. Vandaag, 1 december, bestaat de winkel 12,5 jaar! Een mooi moment om bij stil te staan.

Wie de winkel op de Voorstraat binnenkomt, zou bijna keuzestress krijgen van het grote assortiment. Aan de linkerkant is een wand met ruim 26 soorten koffiebonen. Van licht en fruitig tot robuust en pittig. Of je nu verse bonen wilt of versgemalen koffie, er is voor iedere koffieliefhebber iets te vinden.

Aan de rechterkant vind je een groot assortiment thee. Van zachte groene thee tot spicy thee. Simon Lévelt Dordrecht heeft er wel 180 in het assortiment. En dan zijn er nog de koffiemachines, lekkernijen, handgemaakte bonbons en cadeaus. Een hele fijne winkel dus voor liefhebbers van koffie en thee.

Trots

Op 1 juni 2009 opende de winkel in Dordrecht haar deuren. 2,5 jaar later nam Isaak Minderhoud de zaak over. Hij helpt klanten graag bij het vinden van de koffie, thee of koffiemachine die bij hen past.

‘Het leukste aan mijn werk vind ik klanten blij maken: natuurlijk met onze koffie, thee en espressomachines, maar ook met alle andere producten zoals theepotten, servies en heerlijke handgemaakte bonbons. Dit doe ik al jaren met heel veel plezier’, vertelt Isaak enthousiast. ‘Ik ben trots dat we al 12,5 jaar dé koffie- en theespeciaalzaak van Dordrecht zijn. We hebben veel kennis in huis en vinden het belangrijk dat onze klanten smaken vinden die bij ze passen. Ben je in de buurt, kom dan vooral bij ons langs!’

Vieren

Om het 12,5 jarig bestaan te vieren krijgen vaste klanten een leuke attentie. Ook wordt er getrakteerd op kortingsbonnen waarmee je 12,5% korting krijgt op thee en koffie. Daarnaast zijn er in december bijzondere acties bij aankoop van koffiemachines van onder andere Jura, Sage, Nivona, Quickmill en ECM. Reden genoeg voor een bezoekje aan de winkel op Voorstraat 326, schuin tegenover het stadhuis!