Si Barone en Ontdek Dordrecht openen binnenkort Ontdek en (er)vaar

Champagne! Sirio Barone van Si Barone en Remy Balistreri van Ontdek Dordrecht openen binnenkort samen Ontdek en (er)vaar op de Voorstraat noord. Vandaag krijgen zij de sleutel van het pand op nummer 237 en dat moet natuurlijk gevierd worden.


Omdat zowel Si Barone en Ontdek Dordrecht hard groeien ontstond het idee voor een eigen ticketshop. Het pand op de Voorstraat is direct naast de toegang tot de steiger waar de boten van Si Barone afgemeerd liggen. Beter kan bijna niet. Beide mannen met Italiaanse roots werkten al regelmatig samen. Si Barone organiseert heerlijke rondvaarten in en om Dordrecht en bij Ontdek Dordrecht kun je terecht voor de leukste stadswandelingen. De bedrijven blijven zelfstandig maar gaan intensiever samenwerken om zo nóg meer gasten te kunnen ontvangen.

Opstaptickets

‘Straks kun je hier terecht voor je tickets voor onze stadswandelingen en de vaarten van Si Barone’, vertelt Remy. ‘We gaan 6 dagen per week open, alleen op maandag zijn we dicht. Het is de bedoeling dat je straks ook directe opstaptickets kunt boeken. Die mogelijkheid hebben we nu niet dus dat is erg leuk. Maar het wordt meer dan een ticketshop. Er komen ook 4 kantoorplekken en een ruimte om gasten te ontvangen of te vergaderen.’

Open vanaf 1 juli

Ook voor de inrichting zijn al plannen. Op één van de wanden zal een mooie wandschildering komen. Tommy Nijhoff van Nijhoff Schilders kwam al een kijkje nemen. Hij maakte ook de Cuypschildering in B&B De Cleijne-Nagtegael aan de Nieuwe Haven.

Ontdek en (er)vaar gaat vanaf 1 juli open. De officiële opening zal op 7 juli plaatsvinden.