Zo ga je feestend het oude jaar uit!

Je kunt natuurlijk de halve dag in de rij bij de supermarkt gaan staan, maar je kunt ook gezellig feestend het oude jaar uit! Hieronder 8 leuke tips om van oudejaarsdag een super leuke dag te maken.

Update: vanwege de verwachte wind is de oudejaarsvoorstelling van Dordts Wintercircus Royal afgelast!

Loop het Dwaalspoor en de Muizen Route

Als het donker wordt, is er heel veel te zien in de binnenstad. Geniet van het prachtige Dwaalspoor langs mooie lichtprojecties die verhalen vertellen van de Dordtse geschiedenis. Je vindt de route op www.dordtsedecemberdagen.nl.

Met kleine kinderen is de Muizen Route super leuk om te doen. In 15 etalages vind je hele leuke muizentafereeltjes van Moniek de Koning, die je kent van de elfjes in de Elzen. Van muizen in theekopjes tot het Melkmuisje (naar Vermeer), maar ook muizen die drankjes brouwen en een muizenfamilie die aan het kaasbuffet zitten. Deze route vind je op de Voorstraat West, tussen de Woonmol en Kind Zo Blij. De volledige route vind je hier.

Bezoek de vuurwerkshow boven het Drierivierenpunt

We tellen natuurlijk af naar 12 uur. Dit jaar gaat de vuurwerkshow eindelijk weer door! Dat belooft een geweldig spektakel te worden. De show start uiteraard om 00.00 uur. Je kunt hem bewonderen vanaf de Merwekade en het Groothoofd. Dat wordt genieten!

New Years Party

Wil je feestend het nieuwe jaar inluiden? Bezoek dan één van de aftel- of New Years Parties. Zo kun je aftellen bij Rebel Rebel en daarna feesten op muziek van verschillende dj’s. Kaartjes zijn te koop voor €18,50.

Of start 2023 bij de Kazerne! Op 1 januari openen de deuren om 00.30 uur en kun je dansen op de muziek van Diaz & Bruno, Erka, Wessel S, Keezzey en MC Shiedz. Kaartjes zijn te koop vanaf €15,-.

Bij Merz start om 00.30 uur ook een spetterend nieuwjaarsfeest. DJ Doozle en DJ Denman maken er een tof feest van. Kaartjes kosten €18,29.

Of ga tropisch het nieuwe jaar in bij Bibelot! Dit jaar vieren ze oud en nieuw met PIÑA New Year’s Eve! Op deze speciale avond dans je het nieuwe jaar in op de lekkerste reggaeton, latin hits gemengd met merengue, bachata, dembow, salsa, dancehall en meer caliente klanken! Kaarten zijn verkrijgbaar voor €32,50.