Wintercircus Royal komt echt terug naar Dordrecht en hier kun je een kaartje kopen!

We moesten er lang op wachten maar het is zover: er komt echt weer een Dordts Wintercircus! Circus Royal zal na 8 jaar weer een geweldig wintercircus neerzetten. Over 2 dagen start de kaartverkoop. De belangstelling is bijzonder groot dus wees er snel bij.

Wintercircus Royal zal van donderdag 23 december tot en met zondag 2 januari neerstrijken op het evenemententerrein aan de Laan van Europa. Elke dag kun je als vanouds genieten van de kunsten van jongleurs, acrobaten, clowns en andere circusartiesten.

 

Warme herinneringen

Bezoekers hadden zulke warme herinneringen aan het wintercircus dat ze spontaan een actie startten om het circus terug te krijgen in Dordrecht. Tonie Teuteberg van Circus Royal was verrast en opende in maart voorzichtig een facebookpagina om te kijken of de belangstelling echt zo groot was. In no time had de groep meer dan 4.000 leden. De belangstelling was er zeker!

Blij maken

Reden genoeg om het Wintercircus opnieuw te organiseren. Corona en de gemeente maakten het nog even spannend maar nu gaat het echt gebeuren. Tonie Teuteberg is dolblij: “Waanzinnig! We hebben er lang op moeten wachten. De gemeente is heel zorgvuldig bezig geweest om te kijken wat er mogelijk is. Maar nu is er definitief groen licht en kunnen we eindelijk alle families blij maken!'

spanning en sensatie

Bezoekers kunnen volop gaan genieten. 'Het wordt weer de echte ouderwetse sfeer van vroeger, met een programma vol spanning en sensatie', vertelt Tonie enthousiast. 'En, ook heel belangrijk, er is live muziek! Een echt orkest zorgt voor de mooiste sfeer.' In totaal is er per voorstelling plek voor 1100 bezoekers dus een feestje wordt het zeker. Het is het enige circus door, met en voor Dordtenaren.

Bestel kaarten

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de website. Over 2 dagen gaat de site de lucht in en gaat de kaartverkoop officieel van start. Heb je ook zo’n zin om naar het Wintercircus te gaan? Houdt dan de site www.dordtswintercircus.nl in de gaten en bestel je kaarten.