Het Voorstraat Noord Festival wordt dit jaar nog groter

Staat 9 september al in je agenda? Zo niet, reserveer hem dan gelijk voor het Voorstraat Noord Festival! Tijdens dit leuke festival is de Voorstraat Noord het middelpunt van de stad met kunstenaars, muzikanten, leuke activiteiten en meer. En dit jaar is het festival nóg groter.


‘We breiden dit jaar uit richting het centrum’, vertelt organisator Sylvia Landa enthousiast. ‘Ook het deel van de Voorstraat tot aan de Wijnbrug doet mee. Zo leuk! Daar komt een eigen podium en de winkeliers zorgen voor allerlei leuke acties.’

Goede  bands

Het Voorstraat Noord Festival belooft weer een feest te worden. Er staan veel goede bands op het programma. Zo treden Stack Rhythm en Hendrikse Xperience op, spelen de Coffin Dodgers en zijn er Dordtse topbands als Battle of Blues en indierock formatie Vera & The Sleepover Club. Verder is er veel aandacht voor poëzie en spoken word.

Silent Disco

En omdat het bij de vorige editie zo’n groot succes was, komt er een dubbelgrote silent disco op de Nieuwbrug! Met een gratis koptelefoon van de organisatie kunnen muziekliefhebbers kiezen uit drie muziekstijlen en lekker swingen op de brug.

Leuke markt

Natuurlijk zijn er marktkramen met bijzondere, unieke en zelfgemaakte mode, accessoires, vintage, interieur, kunst en design items. Ook kun je genieten van lekkere hapjes en drankjes. Kortom: het Voorstraat Noord Festival mag je niet missen! Aanvang 12.00 uur tot 23.00 uur.