Vernieuwing winkelcentrum Sterrenburg officieel van start

Winkelcentrum Sterrenburg krijgt een nieuwe look! Dinsdag 2 februari om 15.00 uur wordt het officiële startsein gegeven voor de herontwikkeling van het winkelcentrum. Via livestream kun je meekijken met deze feestelijke start en krijg je onder meer een sneak preview van hoe het er straks uit gaat uit zien.


Er zijn grootse plannen. Zo komt er onder meer een uitbreiding voor een Jumbo Foodmarkt, komen er honderden nieuwe, gratis parkeerplaatsen bij en krijgt het interieur van het winkelcentrum een metamorfose. We vonden het al een mooi winkelcentrum maar we zijn erg benieuwd hoe het straks gaat worden!

De eerste werkzaamheden zijn eerder al van start gegaan, maar dinsdag wordt het officiële startsein gegeven. Iedereen kan inloggen via de livestream en zo de feestelijke start meemaken. Zo kun je de eerste impressies van het nieuwe Sterrenburg zien en krijg je een sneak preview van de nieuwe Jumbo Foodmarkt.

Programma
15:00 - Welkom en opening door Pieter Polman, Wereldhave
15:05 - Videoboodschap van wethouder Maarten Burggraaf, Gemeente Dordrecht
15:10 - Onthulling van het nieuwe Sterrenburg en introductie van de nieuwste Jumbo Foodmarkt door Jan-Willem en Jeroen Lemkes (Jumbo) en Pieter Polman.

Livestream link
Kijk hier mee. Let op deze link werkt pas als de uitzending start op 2 februari om 15.00 uur!

Sloop voormalige Kruidvatunit
De vernieuwing van het winkelcentrum is zoals gezegd al in gang gezet. De voormalige Kruidvat unit en de parkeeropgang aan de Planetenzijde zijn als eerste aan de beurt. Deze worden gesloopt om ruimte te maken voor de Jumbo Foodmarkt.

Parkeerdek dicht
Sinds maandag 25 januari is de op- en afgang naar het parkeerdek aan de Planetenlaan voor ongeveer 4 maanden dicht. Maar geen nood want de op- en afgang aan de zijde van Galileilaan blijft gewoon open. De eerste week zullen verkeersregelaars je de weg wijzen.



Prachtige winkels
Winkelcentrum Sterrenburg zit vol prachtige winkels. De supermarkten, verswinkels, opticiëns en de Bike Store (reparatie) zijn nog gewoon open. Maar ook de winkels die vanwege de Coronamaatregelen niet open mogen, zitten niet stil. Volg de Facebookpagina van Sterrenburg om te zien welke leuke acties er zijn en hoe je bij die winkels kunt bestellen!