Toffe win-actie voor carnavalsliefhebbers!

Ben jij een echte carnavals liefhebber? We kregen een super leuk aanbod vanuit Breda dus we steken deze keer het water over. Vrijdag barst het carnaval weer los. Veel Dordtenaren vieren dat graag in Breda. Om hen welkom te heten heeft De Feesttent Breda een geweldige win-actie! Lees gauw hoe je deze ‘kei gave’ actie kunt winnen!

Geweldig feestprogramma

De Feesttent heeft een bomvol programma klaarstaan in de nieuwste en grootste feesttent in het centrum van Breda. Met artiesten als Tino Martin, John West, Gullie, Arjon Oostrom, Peterselie, Zanger Kafke en Wilbert Pigmans. Het wordt dus vier dagen lang één groot feest, met een mix tussen carnaval en Hollandse hits!

Win 50% korting op al je drankjes

‘We zien het aantal bezoekers uit Dordrecht elk jaar stijgen met vorig jaar als hoogtepunt waarbij we minstens 5000 bezoekers per dag met de trein vanuit Dordrecht hebben mogen ontvangen’, vertelt organisator Jan Delfgaauw. ‘We horen nog weleens terug dat bezoekers van buiten Breda niet overal welkom zijn en daar willen wij verandering in brengen!’

En dat gaat zeker lukken met deze win-actie! Twee winnaars krijgen namelijk een ticket waarmee je 50% korting krijgt op alles, dus ook op al je drankjes!

Hoe maak je kans?

‘We plaatsen een grote verwarmde festivaltent op het Chasséveld’, vertelt Tassa enthousiast. Daar is plek genoeg voor heel veel feestgangers. Dus niet in de rij staan, niet geweigerd worden met een grote groep of omdat je niet uit Breda komt. De Feesttent is van alle gemakken voorzien; garderobes, meer dan voldoende toiletten en genoeg meters bar om snel je drankje te halen.’

Wat moet je doen om kans te maken op één van deze twee lucky tickets? Volg de Dordrecht City App (@dordrechtcityapp) en de Feesttent Breda (@defeesttent_breda) op instagram en vertel ons waarom jij of één van je vrienden deze prijs absoluut moet winnen! De winnaars worden woensdagavond 7 februari bekend gemaakt.

Kom verkleed

Je vindt de Feesttent op nog geen 10 minuten lopen vanaf het station en met (party-)bussen word je zelfs voor de deur afgezet. Bekijk het feestprogramma op www.defeesttentbreda.nl.

Uiteraard blijft het wel een carnavals evenement dus; kom verkleed en geniet van het gezellige, gastvrije carnaval in Breda!