Super lekkere limited edition koffie bij Simon Lévelt

Bij Simon Lévelt weten ze alles over lekkere biologische koffie. En om de zoveel tijd hebben ze een koffie die maar beperkt verkrijgbaar is, een limited edition dus. Deze keer is dat de Mochós Mocabe en die wil je proeven!

De Mochós Mocabe is een heerlijk zoete koffie met een volle rijke body. Als je hem drinkt proef je smaaktonen van pure chocolade, karamel, hazelnoot en gebrande suiker. De koffie is afkomstig uit Mexico.

‘Deze koffie is spannend én toegankelijk’, vertelt Elisa van Simon Lévelt op de Voorstraat. ‘Wie van winterkoffie houdt, zal hier ook dol op zijn. Hij heeft een heerlijke, rijke smaak. Vol maar toch een allemansvriend. Hij is vanaf de eerste dag gelijk heel populair.’

Wil je deze limited edition zelf proeven? Ga dan langs bij Simon Lévelt op Voorstraat 326. Wacht niet te lang, want zoals de naam al zegt, is deze koffie maar beperkt verkrijgbaar.

En zoek je een leuk cadeau voor Moederdag? Ook daarvoor kun terecht bij Simon Lévelt. Wat dacht je van een mooi (en lekker) cadeaupakket met thee, koffie en lekkernijen of een heel bijzonder pakket met theebloemen!

 

Simon Lévelt is geopend op dinsdag t/m zondag.