Spoken, gamen en hiphop in de bibliotheek tijdens de Dordtse Cultuurnacht!

Ben jij niet bang aangelegd? Bezoek dan de stadsbibliotheek tijdens de Dordtse Cultuurnacht op zaterdag 9 oktober! Hier kun je namelijk lekker griezelen! En dansen en gamen tot de late uurtjes…

Bibliotheek AanZet in de stadsbibliotheek pakt flink uit tijdens de Dordtse Cultuurnacht. Café Americain wordt omgetoverd in de smoketailshakerbar en schenkt de gekste en griezeligste cocktails, zoals de Bloedende Hulk, Ogensap en de Bloedende Cobra. Maar je kan er ook genieten van lekkere paddenstoelcakejes. Voor alle leeftijden.

Hiphop in Ghost Town (12+)

De Blauwe Kamer wordt ondergedompeld in een HipHop tempel genaamd Ghost Town. Met optredens van D-Drechtplanet en DJ Milo.

20:00u DJ Milo
20:45u D-Drechtplanet
21:30u DJ Milo
22:00u D-Drechtplanet
22:45u DJ Milo

Griezelzolder (12+)
De Jongerenvloer verandert in ‘’De Griezelzolder’’. Hier worden de griezelverhalen verteld door dichters en spoken. Er zijn mogelijk ook wat griezels verstopt dus je bent gewaarschuwd!


In het Dordtlab ofwel het Dordtlabyrint, gaan de Laboranten aan de slag om jou te helpen griezels 3D te printen. Ook kan je je eigen spookverhalen tekenen en geschminkt worden als griezel.

Gamezone
Ook gaat er gegamed worden in Het Spoken Huis in verschillende ruimtes van de bieb, genaamd de Gamezone. Voor kinderen van 7 tot 15 jaar  is er een spannend ‘griezel spel’ spel om te spelen. En in de 16+ ruimte gaan we op bezoek bij “Five Nights At Freddie’s”, haal jij de Highscore?

Locatie: Stadsbibliotheek, Groenmarkt 153 Dordrecht
Van 20.00 tot 23.00 uur.