Prikkel je zintuigen tijdens Expeditiefestival Wanderlust

Kun jij het niet weerstaan om erop uit te trekken en nieuwe dingen te ontdekken? Zijn festivals als Lowlands, Down The Rabbit Hole en De Parade helemaal jouw ding? Het Energiehuis biedt je werelden die je nog niet kende en prikkelt met Expeditiefestival Wanderlust al je zintuigen.

 
Luister naar nieuwe geluiden, uitdagende concerten en beleef performances met bezoekers die zich net zoals jij graag laten verrassen. Dit festival heeft een bijzondere twist: de line-up is een groot raadsel. Vier artiesten nemen je mee op ontdekkingstocht door het Energiehuis. Geniet van een avontuurlijke, muzikale & theatrale avond, je aangeboden door Bibelot en Kunstmin.

Een kleine sneak peek...

We verklappen je vast deels wat je aankomende Wanderlust-editie gaat zien en horen, zodat de voorpret vast een beetje kan beginnen:

Performance 1: Weiblich, Laut und Gross. Dit bekende performancecollectief brengt activistische Duitse Punk.
Performance 2: Deze theatermaker(s) maakte een persoonlijk theaterstuk waar rap en muziek verbindt.
Performance 3: Deze artiest en model zag je al vaker in Dordrecht, maar tourt ook door Europa. Meestal achter zijn piano.
Performance 4: Deze singer-songwriter staat bekend om haar warme, soulvolle stem en is duidelijk te onderscheiden met haar unieke manier van gitaarspelen.

Aanvang: 20.00 uur. Locatie Energiehuis, Machine 3. €12,50. Koop hier je tickets!

Bekijk hier de aftermovie van het vorige Wanderlustfestival: