Praise Him - Kerstfeest in de Grote Kerk

Chr. Gem. Drechtstedenkoor ‘Praise Him’ is blij. Het koor, dat onder de enthousiaste leiding van Jan Quintus Zwart staat, kan na 3 coronajaren weer zingen bij hun “Kerstfeest in de Grote Kerk”. Ze hebben het gemist en daarom pakken ze dit jaar groots uit en wel met het vocaal mannenensemble Orpheus uit Lviv, Oekraïne.

In de Grote Kerk met zijn geweldige akoestiek, zal hun bijdrage bijzonder mooi klinken. Tevens werken de gezamenlijke koren van Peter Burger mee. Noortje van Middelkoop (panfluit), Peter Burger (piano) en Marco den Toom (orgel) zorgen voor een instrumentale omlijsting van hoog niveau.


Wouter Kolff, burgemeester van Dordrecht, verzorgt deze avond de schriftlezingen. Uiteraard is er ook ruimte voor veel samenzang. Voor je weer naar huis gaat, kun je nog genieten van warme chocolademelk of glühwein.

Vanaf 19.30 uur is de kerk open en de avond begint om 20.00 uur. De toegangsprijs is 10,- euro p.p. Kinderen tot 14 jaar zijn in gezinsverband gratis. Kaarten zijn te reserveren via info@praisehim.nl of www.praisehim.nl en te koop op de avond zelf bij de kerk. Op=Op!

Wanneer?
22 december 2022 van 20.00 tot 00.00 uur

Organisator
Chr. Gem. Drechtstedenkoor ‘Praise Him’
info@praisehim.nl
https://www.praisehim.nl

Locatie:
Grote Kerk, Lange Geldersekade 2, Dordrecht