Prachtige nieuwe winkel voor Habets herenmode!

Habets Herenmode is verhuisd. Sinds zaterdag 5 maart vind je deze stijlvolle winkel aan de Korte Breestraat 1, het mooie hoekpand waar eerst Duifhuizen zat. Eigenaar Mark Habets toverde het pand om tot een prachtige nieuwe zaak. 

Habets Herenmode is dé Italiaanse menboutique van Dordrecht en de Drechtsteden. Je vindt er een combinatie van mooie merken uit Italië en Nederland. Zo vind je er de Italiaanse sportswear van CP company, handgemaakte overhemden van Valenza, schoenen van Borgioli, sneakers van Diadore Heritage, de luxe herenmode van Marco Pescarolo, Lardini en nog vele andere merken. Ook verzorgen ze made-to-measure maatpakken van LUBIAM su misura. De Italiaanse sokken van het merk Carlo Lanza maken je look helemaal af.

De prachtige nieuwe zaak is vele malen groter dan de winkel op de Vriesestraat en dat betekent nog meer ruimte voor mooie collecties. ‘Er komen nog nieuwe collecties binnen’, vertelt Mark, terwijl hij lachend de enthousiaste reacties van klanten in ontvangst neemt. 

Het modevak zit echt in zijn genen. In een eerder interview vertelde hij dat zijn opa’s echte dandy’s waren. En recent bleek dat er toch ergens Italiaans bloed door zijn aderen stroomt. ‘Dus toch de verdwaalde Romein in mijn vaders familie uit Zuid-Limburg gevonden’, lacht hij.

Liefhebbers van mooie mannenmode mogen Habets Herenmode zeker niet overslaan! 

Mark en Sonita Habets ontvangen je hartelijk en geven je graag advies. Je vindt de mooie winkel op de hoek van de Korte Breestraat en de Vriesestraat. Habets is geopend op dinsdag t/m zaterdag van 10.30 tot 17.30 uur.

Foto's Dordrecht City App ©