Oscargala en Oscarfestival in The Movies

De Oscaruitreiking komt eraan! Op maandag 28 maart worden de belangrijkste filmprijzen weer uitgereikt. The Movies Dordrecht viert dat met twee toffe evenementen: het Oscargala op zaterdag 26 maart en Oscarzondag op zondag 3 april!

Oscargala

Haal je galajurk en smoking maar uit de kast, want het Oscargala is een glamoureus feest in de sfeer van Hollywood. Het belooft een spetterende avond te worden met een feestelijke ontvangst, een Oscar-genomineerde film en een afterparty met muziek en hapjes en drankjes.

Het Oscargala wordt gepresenteerd door Cinedordt. De ontvangst is compleet met rode loper, paparazzi en bubbels. Er is een mogelijkheid vooraf te dineren van 17.30 – 19.45 (houd hiervoor de pagina van The Movies in de gaten). Kaarten kosten € 35,- en de opbrengst gaat naar een mooi doel.

Drive my car is de grote favoriet voor Beste Buitenlandse film

Oscarzondag met festival

De zondag na de Oscaruitreiking organiseert The Movies Oscarzondag: een festival waarbij bezoekers kunnen kiezen uit 6 of 7 winnende films. Tussen 12 en 22 uur kun je je helemaal onderdompelen in goede cinema. Het Movies-café is extra sfeervol dankzij dj-duo B&B en fijne hapjes en drankjes.

Ook kun je je kennis over de Oscars 2022 testen in een filmquiz! Misschien win jij wel vrijkaartjes voor je volgende bioscoopbezoek. Het programma van deze Oscarzondag wordt op maandag 28 maart bekend gemaakt.

De mooie zwart wit film Belfast heeft maar liefst 7 nominaties

Een aantal prachtige films die genomineerd zijn voor een Oscar, zijn nu al te zien in The Movies Dordrecht. Zo draait het pakkende familiedrama Belfast (genomineerd voor maar liefst 7 Oscars), de Noorse komedie The Worst Person in the World (genomineerd voor beste scenario), Flee (genomineerd voor beste animatiefilm) en Drive My Car (genomineerd voor beste buitenlandse film.

Koop je kaartjes bij The Movies Dordrecht >