Met korting naar de Uitzwaaishow van Dordts Wintercircus Royal

Van 22 december heeft het Dordts Wintercircus Royal spetterende shows gegeven op het plein bij de Laan van Europa. Vele duizenden mensen hebben al genoten van de shows. Zondag organiseert Royal een laatste Uitzwaaishow waar je voor slechts €10,- bij kunt zijn!

‘Het waren fantastische weken’, vertelt directeur Tonie Teuteberg enthousiast. ‘We hebben geweldige shows neergezet en enorm genoten van de enthousiaste reacties van de bezoekers. Dat is waar we het voor doen!’

Veel lof

Bezoekers kwamen van heinde en verre om de voorstelling van het Dordts Wintercircus Royal te zien. Het programma oogstte veel lof. De prachtige trapeze act, de spectaculaire act met de motoren in The Globe of Death, de Superskaters en de magische momenten van top illusionist Alfredo Lorenzo zorgden voor veel oooh’s en aah’s in de volle circustent. En ook het optreden van vader Joop Teuteberg als clown Gino zorgde voor mooie momenten.

Nog één keer genieten

Zondagmiddag om 16.30 uur kun je nog één keer van alle acts genieten! 'De artiesten en wij hebben zó genoten van alle volle tenten en de warmte die onze bezoekers gaven, dat we als dank een extra show organiseren', vertelt Teuteberg. De toegang voor deze extra Uitzwaaishow is slechts €10,-! Een buitenkans, dus bestel snel je tickets op www.dordtscircus.nl.

Na deze laatste show moeten we weer tot volgend jaar wachten op het volgende kerstcircus van Circus Royal. We kijken er nu al naar uit.

Fotocredits: Frens de Kiefte