Hier kun je je kerstinkopen prachtig laten inpakken!

Laat je cadeaus extra feestelijk inpakken bij één van de gezellige inpakservice plekken in het centrum van de stad. Je tovert hier gratis je kerstinkopen om tot prachtig ingepakte cadeaus die schitteren onder je kerstboom.

De service is geheel gratis, maar op alle locaties is er de mogelijkheid om een vrijwillige donatie te doen voor Nationaal Fonds Kinderhulp, het goede doel dat we dit jaar steunen tijdens de Dordtse December Dagen. Dit kan ter plekke door de QR code te scannen die bij de inpaklocaties beschikbaar is. Of je kunt doneren via de website van Nationaal Fonds Kinderhulp.

Waar?

Er zijn vier plekken waar je je cadeaus feestelijk kunt laten inpakken:
    Spuiboulevard 99 Dordrecht (VVV kantoor)
    Kolfstraat 15-17
    Vriesestraat 79

Extra inpakservice: Atelier Groenmarkt
De vierde locatie om je cadeaus prachtig in te laten pakken is in het mooie Schefferstaete aan de Groenmarkt 19B. Ook lunchroom Den Witten Haen is er gevestigd. Hier werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en krijgen de ruimte om hun talenten te ontwikkelen. Bij ‘Atelier Groenmarkt’ is het inpakken van een cadeau een cadeau op zich. Kom gezellig langs en krijg een gratis kleine lekkernij bij aanschaf van een bakje koffie in lunchroom “Den Witten Haen”. Deze inpakservice locatie is, anders dan de andere drie locaties, de gehele maand december geopend van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 15.00 uur.

Wanneer?

Je kunt op de inpakpunten terecht op:
    Donderdag 22 december van 13.00 tot 18.00 uur
    Vrijdag 23 december van 13.00 tot 18.00 uur
    Zaterdag 24 december van 12.00 tot 17.00 uur

Dat wordt een feestje onder de kerstboom!