Jet’s Favs bestaat 1 jaar en dat vieren ze met korting!

Het is alweer een jaar geleden dat Annejet Krijgsman de deuren opende van haar nieuwe boutique Jet’s Favs in de Vriesestraat. Dat moet natuurlijk gevierd worden! Daarom krijg je fijne korting op heel veel items.

 

Annejet was op het moment van openen de jongste ondernemer in Dordrecht. Na het succes van haar webshop besloot ze een echte winkel te openen. Haar oog viel op een prachtig pandje in de Vriesetraat. En ondanks alle corona-perikelen werd de winkel een groot succes. De collectie bestaat uit vrolijke kleding voor vrouwen die van kleur houden. Met heel veel leuke jurkjes, shirts, blouses, accessoires en sinds kort ook badkleding en een lijn met kinderkleding. De winkel werd al snel te klein daarom werd ook het naastgelegen pand erbij getrokken, waardoor de winkel 2 keer zo groot werd.

  

Tot en met 11 juni krijg je korting op bijna alle items. 10% op 1 item, 20% op 2 items en 30% op 3 items. Ga jij ook gezellig langs? De winkel is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De korting geldt niet online.

Jet’s Favs | Vriesestraat 34 in Dordrecht