Dwaal mee door de Dordtse Cultuurnacht

De Dordtse Cultuurnacht komt dit jaar weer terug. Dus zet 8 oktober in je agenda!
Maak kennis met het aanbod van de cultuurinstellingen in de stad. Kom gezellig door de stad ‘zwerven’ en bezoek verschillende locaties.

De locaties die meedoen zijn: het Energiehuis, Kunstmin, Bibelot, Popcentrale, ToBe, Dordrechts Museum (binnen en tuin), The Movies, Hof van NL, Kunstkerk, DOOR, Nationaal Onderwijsmuseum, Bibliotheek Aan Zet, DJS, Grote Kerk en Theater Tortilla.

De wolf huilt, de uil roept en nachtvlinders fladderen. Wanneer de dag stopt, wordt de droom werkelijkheid. Romantische nachten, mysterieuze nachten, spannende nachten. Dwaal met ons door het donker als de maan het onzichtbare zichtbaar maakt en de sterren de duisternis laten stralen.

Van 18.00 - 03.00 komen op 8 oktober de nachtdieren naar buiten. Ga met ze mee en verken een stad vol bijzondere werelden waarin dans, theater en muziek samenkomen in klassieke tradities en nieuwe ideeën. Een culturele nacht waarin het gewone en ongewone één worden.

Blijf wakker, verwonder en dwaal mee door de Dordtse Cultuurnacht.

Weet je niet wat je moet kiezen? Misschien is een van de 5 routes iets voor jou. Ze nemen je mee langs een groot deel van programmering. Terwijl je van plek naar plek dwaalt is er onderweg vanalles te zien. Spot jij de discobus? Of dans je mee in het Kaapverdiaans carnaval? Route 1. Electric, 2. Indie, 3. Rythm, 4. Classic en 5. Kids