Dordts Wintercircus Royal brengt opnieuw wereldacts naar onze stad

Wil jij verzekerd zijn van een plekje in het mooiste kerstcircus van de regio? Reserveer dan nu vast je kaarten! Het Dordts Wintercircus Royal heeft namelijk weer een spectaculair programma klaar staan wat mensen uit het hele land naar Dordrecht trekt.

De afgelopen editie van het Dordts Wintercircus was een groot succes. Maar liefst 14 dagen achter elkaar waren alle voorstellingen uitverkocht. Bezoekers kwamen niet uit Dordrecht maar gezinnen uit alle delen van het land wisten ze het circus te vinden. Wat het Dordts Wintercircus zo speciaal maakt is de gezellige sfeer gecombineerd met acts van wereldformaat.

Enthousiaste reacties

‘We hebben elke dag ontzettend genoten van de vele bezoekers en de enthousiaste reacties’, vertelt directeur Tonie Teuteberg. ‘Het was voor het eerst sinds corona dat we weer voluit konden draaien. Het was geweldig om te zien dat mensen ons niet vergeten waren. Hele families kwamen, bezoekers die ons al jaren kennen kwamen met hun kinderen en kleinkinderen. Dat raakte ons wel. We hopen iedereen de komende kerst weer terug te zien.'

Bijzondere acts

Wanneer wij van de eerste lentezon genieten, is de directie van het Dordts Wintercircus Royal al bezig met de nieuwe kerstvoorstelling. ‘Eerder nog’, lacht Teuteberg. ‘Zodra de laatste wagen het terrein verlaat, beginnen wij al met het programma voor de volgende editie. Elk Europees circus heeft een wensenlijstje en trekt aan artiesten. We willen graag bijzondere acts naar Dordrecht halen en dat is ook voor deze editie weer gelukt!’

Bij de hoofdact van afgelopen jaar hield iedereen de adem in

Nog nooit vertoond

‘We willen een programma wat leuk is voor jong en oud. Of je nu houdt van het traditionele circus of van spetterend spektakel: er is voor iedereen vanalles te beleven. Er komt bijvoorbeeld een waanzinnige motoract, die nog nooit in Nederland vertoond is. We kunnen niet wachten om alles te laten zien! Het wordt weer een luxe editie, met kuipstoeltjes in plaats van bankjes en een weelderige aankleding zoals mensen van Royal gewend zijn. ’ aldus Teuteberg.

Wil je alvast kaarten bestellen? Dat kan op www.dordtscircus.nl. Er zijn voorstellingen van 22 december tot en met 7 januari. Sommige voorstellingen zijn al bijna uitverkocht dus wees er snel bij!