Dordrecht krijgt er een nieuwe vintage en concept store bij waar jij je spullen kunt verkopen

De meeste mensen hebben voor duizenden euro’s aan spullen staan die ze niet meer gebruiken, maar die nog veel geld op kunnen brengen. Vaak neem je je voor om ze op marktplaats te verkopen maar dat is weer een hoop gedoe. Dus staan de spullen ruimte in te nemen in je huis, schuur of garage. Daar komt nu verandering in want Dordrecht krijgt een nieuwe vintage store waar jij je spullen kunt verkopen!


Geen gedoe met afdingen, geen mensen over de vloer. Gewoon je prijs bepalen en het wordt voor je verkocht. Als verkoper huur je voor €95,- per maand een ruime stellingkast die je helemaal vol kunt zetten. En aan het einde van de maand wordt het geld op je rekening gestort.

Razend populair

‘Vintage spullen zijn razend populair, vertelt initiatiefneemster Elise Bezemer. ‘Het is heerlijk om lekker te struinen en snuffelen om mooie spullen te vinden. Vaak blijven die spullen bij mensen op zolder staan of ergens in de schuur, terwijl ze nog heel veel geld op kunnen brengen. Wij maken het mensen makkelijk. Ze kunnen hun eigen kast of kasten inrichten en hoeven verder niets te doen. Behalve kleding kan alles.’

Conceptstore

Naast vintage spullen kun je er ook terecht als zelf spullen maakt die je wilt verkopen. ‘Het is ook een conceptstore’, vertelt partner Marc. ‘Maak jij mooie producten die je graag wilt verkopen, maar is een winkelruimte huren te duur voor je? Dan huur je gewoon alleen een kast die je regelmatig aanvult. Je hebt verder geen kosten aan huur, gas, licht, reclamebelasting, noem maar op. Ideaal. En wij vinden het super leuk om creatieve ondernemers zo te steunen’, aldus Marc.

De winkel komt middenin het kernwinkelgebied, waar zowel Dordtenaren als toeristen langs komen en opent binnenkort haar deuren.

Wil jij graag een kast huren? Stuur dan snel een mail naar marc.elise.bezemer@gmail.com en reserveer je plek!