Deze winkels pakken uit tijdens Dordrecht Pakt Uit

Tijdens Dordrecht Pakt Uit (zaterdag 23 en zondag 24 september) zorgen ook veel winkeliers voor een leuke verrassing of actie. Zoals beloofd houden we je hier op de hoogte van de acties en activiteiten in de winkels. Vooral op de Voorstraat west is vanalles te beleven! 

Bij Gemivaria is dit weekend "Ontbrekende stukjes" op bezoek. Wie een stukje mist van zijn of haar Jan van Haasteren puzzel kan die dag terecht. Er zijn op zaterdag namelijk meer dan 100 Jan van Haasteren puzzels aanwezig in de winkel en daar wordt jouw missende stukje zeker gevonden!

Bij Kat in t Bakkie is het zaterdag kinderknutseldag. Die dag kunnen kinderen (en hun ouders) terecht om gezellig te knutselen. Onder begeleiding leren kinderen bijvoorbeeld hoe ze een armbandje kunnen maken.

Bij De Kleister wordt het ook leuk! Daar mag je zaterdag zelf achter de draaischijf plaatsnemen! Onder begeleiding leer je hoe je zelf een potje of kommetje kunt draaien.

Rebel with a Twist is nieuw op de Voorstraat west maar doet gelijk mee met Dordrecht Pakt Uit. Bij aankoop van sokkengarens krijg je namelijk een super leuk sokkenpatroon cadeau van Sokken van Pien.

4 Your Games en Intertoys pakken samen uit dit jaar! Op zondag kun je op het Statenplein leuke spellen ontdekken én zelf op ware grootte spelen. Wedden dat je nog nooit zulke grote kaarten gezien hebt?

Een megaversie van Exploding Kittens

Van Driel Schoenen heeft tijdens Dordrecht Pakt Uit een speciale kortingsactie met Warmbat pantoffels. Zo ga je heerlijk warm de winter in.

Flo’s Label krijgt deze week een tof nieuw sieradenmerk binnen en verzorgt hier omheen zaterdag een leuke actie. Misschien win jij wel zo’n mooi sieraad uit die nieuwe collectie!

Ook de Woonmol pakt uit dit weekend. Er worden demonstraties gegeven om te laten zien hoe je meubels kunt upcyclen met Fusion Mineral Paint en hoe je deze extra kunt versieren met mooie transfers. Schrijf je je dit weekend in voor één van de workshops dan krijg je korting.

Bahlmann Mode verzorgt op zondag een lekkere fashion high tea. Ook hebben ze die dag drie modellen in huis die de nieuwe collectie, trends en musthaves van hun prachtige modemerken showen.

Pancake District verzorgt tijdens Dordrecht Pakt Uit een speciaal Dordt Pakt Uit ontbijt! Je krijgt een small apple stack, toast spiegelei en yoghurt met granola voor maar €9,50. Dat wil je niet missen! Tussen 9.00 en 11.00 uur, reserveren aanbevolen!


Voor de lekkerste American pancakes moet je bij Pancake District zijn

Bij Mees Home & Concept Store is het altijd gezellig. Tijdens Dordrecht Pakt Uit is er op beide dagen een lekkere proeverij. Daarnaast krijgt elke klant een kortingsbon cadeau voor de leuke workshops die binnenkort gegeven worden.

Ook Beer & Pom heeft een leuke actie. Onder alle klanten wordt dat weekend een leuke 3D foto van hun huisdier verloot! Opa & An organiseert zaterdag een outlet voor de deur. Kind Zo Blij houdt tijdens Dordrecht Pakt Uit weer een leuke outdoor sale waarbij leuke items weg mogen voor een klein prijsje.

Maar ook buiten de Voorstraat west zijn leuke acties!

Zo krijg je bij Bijzonder Frietwerk op Voorstraat midden dat weekend een heerlijke puntzak friet inclusief saus naar keuze voor maar €3,50! En bij Joy & Fashion moet je ook zeker even langs dit weekend. Daar kosten de Favo Travelbroeken maar €12,50. Natuurlijk staat er koffie en thee met wat lekkers klaar voor klanten. en je krijgt 10% korting op de hele collectie tassen en kleding. Zeker de moeite waard om de altijd leuk geprijsde artikelen nog eens met extra korting te shoppen!

 

Maar ga zeker ook naar Uniek Wonen, Bagijnhof 68 dit weekend. Zij hebben een prachtige collectie vloeren en geven maar liefst 20% korting tijdens Dordrecht Pakt Uit! Wat een geweldige actie is dat!

En ook Sweetkidz heeft een super leuke actie dit weekend. Bij een aankoop  vanaf 69,- aan Jubel of Sturdy krijg je een gratis pet, haarband of heuptasje cadeau. Ook hebben ze een outdoor sale met allemaal kleine prijsjes én ze verloten twee setjes van Quapi! 

En wil je alles weten over het nieuwe merk scheermessen van Scheer & Schuim? Dan kun je in de Vriesestraat terecht waar eigenaar Richard je alles kan vertellen over de nieuwe Hensoncollectie (voor mannen én vrouwen).

Houd deze pagina in de gaten voor nog meer leuke acties!