Deze toffe optredens mag je niet missen!

Bibelot begint het jaar met een spetterend muzikaal programma vol verrassende optredens. Zeven shows die je komende weken niet mag missen:

The Dirty Daddies ‘The Best Tour Ever Tour’

Maar liefst 3 avonden op rij staan The Dirty Daddies op het podium bij Bibelot. Een 7-koppige zinderende hitmachine die vaak de grenzen opzoekt. Volgens Giel Beelen zijn de Daddies de beste coverband van Nederland. Om te ontdekken wat hen zo uniek maakt moet je zelf een show bijwonen. 19, 20 en 21 januari.

Nederlandse hiphop legende Hef

Hef is een naam die niet meer is weg te denken uit de Nederlandse hiphopscene. De afgelopen 12 jaar heeft hij zijn status als één van de meest consistente en krachtige hiphop live-acts van het land verankerd met verschillende uitverkochte tours en shows op o.a. WOO HAH en Lowlands. De Rotterdammer heeft veel Nederlandse rappers geïnspireerd en hij heeft met veel van hen samengewerkt, waaronder Ronnie Flex, Frenna, Broederliefde en Sevn Alias. Op 3 februari te zien in Bibelot.

Nederlands Molukse grondleggers Massada

Massada heeft een bijzondere plaats in het Nederlandse muzieklandschap, de band werd in de jaren 70 opgericht door Johnny Manuhutu die de basis legde met voornamelijk Molukse muzikanten.
Massada is erg belangrijk geweest voor de introductie van een geheel nieuwe sound in Nederland, zo waren ze pioniers in het gebruik van uitgebreide percussie instrumentarium binnen een band en dit leidde er toe dat veel Nederlandse muzikanten hun muziekstijl gebruiken als inspiratie. Door hun spectaculaire optredens op bijvoorbeeld Pinkpop en de lovende kritieken in delen van Europa en Azië (o.a. Int. Java Jazz festival) maakte de band hun live reputatie waar. Op 3 februari te zien in Bibelot.

Dordts Metal Fest

Bibelot slaat wederom de handen ineen met Dordrecht Metal om de Dordtse metal gemeenschap van een avondprogramma vol zware metalen te voorzien! Ze presenteren een stevige line-up met een divers geluid. Sla de biertjes maar alvast in en gooi de haren los voor een avond vol gitaargeweld. Zaterdag 4 februari.

The Doors Tribute Band

The Doors Tribute Band komt op vrijdag 10 februari naar Dordrecht! Herbeleef The Doors als vanouds met deze tribute band! Ze komen met dezelfde energie, materialen, sound en looks. Er wordt werkelijk waar alles aan gedaan om The Doors zo goed mogelijk te eren. Al die kleine details zorgen voor een groot verschil met alle andere tribute bands.

DEF AMERICANS (15 YEARS ANNIVERSARY) – JOHNNY CASH TRIBUTE

Meer dan een halve eeuw na de eerste hits van Johnny Cash weten de Brabanders van Def Americans Johnny Cash Tribute de swing, sfeer en rebellie van een optreden van de legendarische Amerikaanse outlaw verbluffend goed te raken.

'Intiem, gezellig, humorvol, muzikaal en een beetje rebels. Ze zetten een fantastische show neer waarin ze de mensen uit de zaal verbazen met hun sound. Deze raakt de sound van Johnny Cash zo goed dat je soms gaat twijfelen of het niet ‘The Man in Black’ zelf is die op het podium staat.' aldus 3voor12. 11 februari in Bibelot.

Toontje Lager

Toontje Lager, één van de populairste Nederlandstalige bands van begin jaren tachtig staat na meer dan dertig jaar in een vernieuwde samenstelling, maar met zanger Erik Mesie weer op het podium. Een optreden van Toontje Lager is een onvergetelijke avond met (jeugd)sentiment voor iedereen die toen jong was. Maar zeker ook voor jonge mensen van nu, die verder willen kijken dan de hedendaagse muziek. Kom genieten van de muziek en de verhalen achter de liedjes die Erik met zijn innemende persoonlijkheid op humoristische wijze in zijn aankondigingen verwerkt. 17 februari te zien en horen on stage bij Bibelot.