Deze leuke acties vind je tijdens Dordrecht Pakt Uit [update]

Zaterdag 18 en zondag 19 september pakken ondernemers in de Dordtse binnenstad uit! Met proeverijen, leuke acties, bijzondere activiteiten en verrassingen in de winkels en horeca. 

2 dagen vol proeven, ontdekken en beleven! Hier vind je een greep uit de vele bijzondere acties. Maar het leukste is natuurlijk om je te laten verrassen 😉.

Rockin' Items

Wie weet Rockin' Items niet te vinden? Tijdens Dordrecht Pakt Uit kun je er terecht voor een figuuranalyse. Zo weet je precies welke stijl bij jou past. Ook zijn er heerlijke hapjes van Bistro La Bohème.

Bistro La Bohème

Bistro La Bohème staat bekend om hun heerlijke Franse keuken. Tijdens Dordrecht Pakt Uit organiseren ze een oesterproeverij! Altijd al eens oesters willen proeven? Op naar het gezellige restaurant aan de Steegoversloot.

Tussen Bad & Breakfast

Tussen Bad & Breakfast op de Voorstraat midden staat bekend om hun prachtige collectie Heinen servies. Tijdens Dordrecht Pakt Uit krijg je bij iedere besteding van minimaal €17,50 bij Bad & Breakfast een leuke goodiebag! Cadeautjes pakken eigenaren Sylvia en Guido altijd gratis in.

Hip! Weddingdesign

Heb je trouwplannen? Ga dan tijdens Dordrecht Pakt Uit langs bij Hip! Weddingdesign op Voorstraat 396. Maak je een pasafspraak voor oktober, november of december, dan krijg je maar liefst 200.- euro korting op de aankoop van je bruidsjurk! Ook krijg je korting op leuke wedding workshops voor komend seizoen. Zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur.

Visser's Poffertjes

Win gratis poffertjes van Visser’s Poffertjes tijdens Dordrecht Pakt Uit! Wat moet je doen? Ken je die leuke Jodokus die op de stoep staat bij Visser’s Poffertjes? Kunstenares Mignon gaf hem pas een nieuwe make-over. Maak een leuke foto of selfie met Jodokus tijdens Dordrecht Pakt Uit, tag @visserspoffertjes. Degene met de leukste foto wint een gratis portie poffertjes met boter en suiker voor 2!

Koffiecorner/lunchroom Hartje Stad

Ook Koffiecorner Hartje Stad (Vriesestraat 16) doet mee aan Dordrecht Pakt Uit! Zowel zaterdag als zondag zijn diverse bekende Dordtse kunstenaars van Atelier 76 er live aan het werk. Zondag wordt het extra gezellig! Dan treedt Jazztrio ‘Less is More’ op. Onder het genot van een wijntje kun je gezellig genieten van de kunst en jazzmuziek.

Kind Zo Blij

Breng tijdens Dordrecht Pakt Uit ook een bezoekje aan Kind Zo Blij op de Voorstraat West. Zij hebben dan leuke kortingsacties. Zo krijg je 30% korting op alle rugzakken! Ook zijn er leuke acties op geselecteerde artikelen van Liewood: 3 halen 2 betalen en 30% korting.

Juwelier Avenue

Bij Juwelier Avenue, Bagijnhof 4, krijg je tijdens Dordt Pakt Uit een super toffe iXXXi goodiebag bij aankoop vanaf € 50,-. Tot snel! Team Avenue

FoundByMe

Ken je vintagewinkel FoundByMe al? Ga dan zeker even langs tijdens Dordrecht Pakt Uit! Er zijn veel leuke koopjes en eigenaresse Marloes laat je graag proeven van heerlijke appeltaart en appelcake van appels uit eigen tuin.

Name it

Ook trendy kinderkledingwinkel Name it in de Drievriendenhof doet mee aan Dordrecht Pakt Uit! Hier kun je aan het prijzenrad draaien voor een leuke goodie bij aankoop. De hoofdprijs is een hele goodiebag vol!

De Kleister

Vind je het mooie keramiek en de grappige dieren in keramiekwinkel De Kleister ook zo leuk? Tijdens Dordrecht Pakt Uit staat de draaischijf buiten en worden er demonstraties gegeven. Misschien mag jij het ook proberen? Ook is er een proeverij met kruiden waarmee je heerlijke glühwein en thee kunt maken.

De woonmol

De Woonmol is een nieuwe winkel vol nieuwe en gebruikte woonvondsten en accessoires. In de buurt van de winkel zijn happy stones verstopt. Vind je er één dan krijg je tijdens Dordrecht Pakt Uit 10% korting bij besteding vanaf €10,- euro bij De Woonmol! 

Ook kun je in de winkel meedoen aan het pimpen van een meubelstuk. Voor iedere deelnemer doet De Woonmol een bijdrage in een pot die wordt gedoneerd aan Quiet Dordrecht.

Kat in 't Bakkie

Ook bij Kat in 't Bakkie is het feest tijdens Dordrecht Pakt Uit! Op zaterdag is er een voorleesochtend voor de kleintjes van 10.00 tot 12.00 uur. Ook kun je grabbelen en is er een tekenwedstrijd voor de kinderen. En ook super leuk: je kunt geschminkt worden!

Scheer & Schuim

Dordtse mannen weten Scheer & Schuim op de Vriesestraat wel te vinden. En dat is maar goed ook want er is een leuke actie tijdens Dordrecht Pakt Uit! Bij aankoop van iedere pot scheerzeep of -crème krijg je een scheerkwast cadeau! En er staat wat lekkers klaar bij binnenkomst.

Van Boxel Schoenen

Van Boxel Schoenen gaat na vele jaren op de Visstraat helaas sluiten. Maar ze pakken nog een keer goed uit! Tijdens Dordrecht Pakt Uit krijg je maar liefst 70% korting op prachtige schoenen! Breng dit weekend dus zeker een bezoekje aan deze geweldige schoenenzaak.

Pimento

Carlington Morrissey, de eigenaar van Tapasbar Pimento op de Voorstraat midden, gaat tijdens Dordrecht Pakt Uit lekkere drankjes maken met de Gemberdrink van Woonwinkel Opa & An. En bij Opa & An kun je genieten van de lekkere tapas van Pimento. Ook is er een leuke samenwerking met Allenbrand’s Popcorn. Drink je een kop koffie bij Pimento dan krijgen de kinderen bij Allenbrand’s Popcorn een gratis suikerspin en andersom! Koop je iets lekkers bij Allenbrand's dan krijg je gratis een kop koffie bij Pimento!

Allenbrand's Popcorn

Bij Allenbrand's Popcorn kun je naast overheerlijke popcorn ook terecht voor suikerspinnen. Tijdens Dordrecht Pakt Uit staan ze buiten met een vintage suikerspinmachine. Er is een leuke samenwerking met Tapasbar Pimento. Drink je een kop koffie bij Pimento dan krijgen de kinderen een gratis suikerspin. En koop je iets lekkers bij Allenbrand's dan krijg je gratis een kop koffie bij Pimento!

Jet's Favs

Kom jij zaterdag 18 september ook naar Dordt? Dan ga je natuurlijk even langs bij Jet's Favs! In het pandje naast Jet’s Favs (Vriesestraat 34) komt @lotsofvntg , @lettersdoorroos en @jetsfavs.nl te staan!  @lotsofvntg met vintage items van o.a. Ralf Lauren en Tommy Hilfiger!😍  @lettersdoorroos komt met haar te schattige kaartjes en armbandjes! 🤍
@jetsfavs.nl met een mega sale van €5, €10, €15, €20! Ook is de boutique gezellig open met een gloednieuwe collectie.

Opa & An

Voor leuke cadeaus en alles voor je interieur ben je bij Opa & An op de Voorstraat west aan het goede adres. Tijdens Dordrecht Pakt Uit staan er leuke goodiebags voor je klaar. En je smullen van proeverijen van Christa's Cookies en Tapasbar Pimento.


Joy & Fashion

Joy & Fashion gaat zaterdag en zondag ook los. Zo hebben we op de gehele collectie 10% korting. Is er lekkere muziek en trakteren we iedereen op koffie/thee met wat lekkers erbij. Voor klanten die ook nog een leuk setje weten te scoren hebben we een gratis terras bezoek voor twee personen bij Pimento tapas bar. Enjoy your day by: Joy & Fashion.

4 Your Games

4 Your Games op de Voorstraat west is de grootste spellenwinkel in de regio. Dit weekend kun je zelf een groot spel spelen namelijk XXL labyrinth. Wie van jullie gaat dit behendigheidsspel winnen?

Two Stories Boutique en Café Flora

Two Storie Boutique en Café Flora hebben samen leuke acties tijdens Dordrecht Pakt Uit. Zo zijn er diverse winacties en verrassingen in de boutique en online! Koop je zaterdag iets moois bij Two Stories Boutique dan krijg je bij Café Flora een Dordt-Pakt-Uit traktatie bij de koffie! En zit je lekker op het terras bij Flora, kijk dan ook even binnen. Daar staan mooie accessoires van Two Stories en kan je meedoen aan de toffe winactie!

Juffrouw Pollewop

De vrolijke kinderwinkel Juffrouw Pollewop maakt je dit weekend nog vrolijker! Tijdens Dordrecht Pakt Uit hebben ze namelijk een hele leuke actie met Happy Socks. Koop je 3 paar happy socks, dan betaal je er maar 2. En koop je er 5 dan betaal je er maar 3!

Van Driel Schoenen

Van Driel Schoenen is een prachtig familiebedrijf dat al sinds 1946 te vinden is op de Voorstraat West. Deze zomer heeft de winkel een mooie nieuwe look gekregen. Van Driel doet ook mee met Dordrecht Pakt Uit met een leuke sokkenactie. Bij aankoop van een paar schoenen krijgt elke klant een paar sokken cadeau!

No. 28 Wonen & Lifestyle

No. 28 Wonen & Lifestyle heeft 2 prachtige zaken, één op de Nieuwstraat en één aan het Statenplein. Tijdens Dordrecht Pakt Uit krijg je maar liefst 70% korting op de sale kleding in de winkel op de Nieuwstraat! Dat is nog eens lekker shoppen!

Meer info? Kijk op www.dordrechtpaktuit.nl!