De Biesbosch ontwaakt met leuke activiteiten!

Wil je op avontuur, de natuur ontdekken of met heel het gezin lekker naar buiten? Ontdek de betoverende wereld van het Biesbosch Lichtspoor én kom naar de feestelijke Seizoensopening bij Biesboschcentrum Dordrecht.

Het populaire Biesbosch Lichtspoor keert dit jaar terug met drie avonden in plaats van één! Stap in een betoverende wereld en laat je meevoeren door het Biesbosch Lichtspoor op 28, 29 of 30 maart. Ontdek de magie van de ontluikende lente waarin alles tot leven komt. Volg het licht langs kleurrijke bomen, magische schommels en een sterrenhemel, terwijl de nachtdieren toekijken. Verwarm je na afloop bij het vuur en geniet van een drankje en hapje op het sfeervolle horecaplein. Een unieke belevenis voor jong en oud!

Opening recreatieseizoen

En dat is nog niet alles! Het recreatieseizoen bij Biesboschcentrum Dordrecht gaat van start en daarom zijn er op zaterdag 6 april heel veel leuke activiteiten in de natuur.
Ga varen of wandelen met een boswachter of een ervaren Biesboschgids. Ook is er veel te doen voor kinderen zoals een stempelkaart met leuke natuurlijke opdrachten en de mogelijkheid om te ervaren hoe het is om een griendwerker te zijn. Daarnaast zijn er schilderworkshops, kun je Happen en Stappen met taart bij de Zuileshoeve, vaar je gratis met de Zonnepont naar het Griendmuseumpad en nog veel meer!

Mini natuur-markt 

Op 6 april kan je ook de mini natuur-markt bezoeken waar je van alles kunt vinden voor jouw avonturen in de Biesbosch. Natuurorganisaties zoals IVN delen hun kennis, beleef de Biesbosch Experience en koop jouw essentiële benodigdheden bij Alpaca Outdoor of de perfecte verrekijker bij Digimaxx.

Tickets voor het Biesbosch Lichtspoor en de excursies tijdens de Seizoensopening zijn te reserveren op de website, www.biesboschcentrumdordrecht.nl