Daantje Food & Drinks verhuist tijdelijk naar The Movies

Het eerste volledig plantaardige en veganistische restaurant van Dordrecht gaat verhuizen. Daantje Food & Drinks neemt de komende maanden haar intrek in bioscoop The Movies! 

 

Wie wil bestellen bij Daantje moet even twee weken wachten. Op 3 maart zal het populaire restaurant officieel haar deuren openen op de nieuwe stek.

Daniëlle en Timothy, de eigenaren van Daantje Food & Drinks, dromen al jaren van een nieuwe toekomst in De Berckepoort. Ze maken zich sterk voor een nieuwe functie van dit mooie gebouw. Helaas is die toekomst nog steeds onzeker. Nu het huidige huurcontract afloopt, biedt The Movies uitkomst. ‘Dit is een geschenk uit de hemel’, vertelt Daniëlle Vol. ‘Het zal in ieder geval voor een half jaar zijn, maar misschien langer.’

Daantje en The Movies werkten al vaker samen. De keuken van The Movies staat al sinds 2017 leeg en is een prachtige plek voor Daantje. De komende weken worden gebruikt om de keuken op te knappen en het de Daantje look en feel te geven: met de kleuren oranje en groen en veel plantjes.

Met de zaak gaat het naar omstandigheden goed. ‘Met alleen to-go zijn de inkomsten minimaal. Maar met steun van de overheid redden we het. We hebben het geluk dat we klein zijn begonnen en alles zelf hebben opgebouwd. We hebben heel veel zin in dit nieuwe avontuur.’ 

We wensen Daantje heel veel succes op hun nieuwe stek!