Bezoek (RE)ACT in de Kunstkerk!

De Kunstkerk heeft opnieuw een verrassende tentoonstelling voor je geprogrammeerd. (RE)ACT is een expositie waar alles draait om kinetische kunst, technologie en geluid. Met indrukwekkend werk van toonaangevende kunstenaars.


Het is kunst die je waarschijnlijk nog nooit eerder gezien hebt. En dat is precies het doel van de Kunstkerk. De Kunstkerk heeft de kleurrijke jas van Anouk Kruithof uitgedaan en laat nu zijn pure vorm zien. En in deze prachtige omgeving vind je een totaal nieuwe vorm van kunst, die draait om beweging, technologie en geluid.

Onze maatschappij wordt geconfronteerd met grote problemen. De kunstenaars buigen zich in deze expositie over de vraag of technologie een rol kan spelen bij het oplossen van die problemen? Of is het er juist de oorzaak van? Laat je verrassen door de prachtige creaties van Ana Oosting, Thijs Biersteker, Bart Nijboer, Jelle Koorevaar, Nils Davidse & Elise ‘Hart, Wouter Siewerts en Arno Koenen.

Hieronder vind je een link naar een opname van de prachtige creatie van Ana Oosting. Het originele kunstwerk is wit, maar door de reflectie lijkt het kleur te krijgen. Alleen dit kunstwerk is al reden genoeg om deze vernieuwende expositie te gaan zien!

Facebook

(RE)ACT is tot 13 november te zien op donderdag t/m zondag van 11.00 tot 16.00 uur. Kunstkerk: Museumstraat 65 in Dordrecht.