Barista workshop bij Simon Lévelt

Ben jij een echte koffieliefhebber en heb je je altijd al willen bekwamen in het barista-vak? Dan is de baristaworkshop van Simon Lévelt echt iets voor jou. Daar weten ze namelijk precies hoe je de lekkerste koffies maakt!

De Barista workshop wordt gehouden in de winkel van Simon Lévelt op de Voorstraat. Een professionele barista en een koffiespecialist leren jou alle kneepjes van het vak, zodat je straks - als thuisbarista - een perfecte espresso en cappuccino kunt zetten!

Je leert waar koffie vandaan komt en welke verschillende koffiesoorten en productiemethoden er zijn. Natuurlijk ga je zelf aan de slag op één van de halfautomatische espressomachines. Je ontdekt welk effect maling, doorlooptijd en andere aspecten hebben op de smaak van je koffie en leert hoe je dat kan beïnvloeden. Nadat je hebt geleerd hoe je een heerlijke espresso kan zetten ga je aan de slag met het melk schuimen en het maken van een mooie cappuccino. Ook alle andere koffierecepten die je in een koffiebar tegen komt, komen uiteraard aan bod.

Bij Simon Lévelt weten ze alles over de lekkerste verse koffie

De workshops worden gehouden op maandag 25 september en maandag 13 november. Aanvang 19.00 uur. De workshop duurt ongeveer 3 uur. De kosten zijn €59,-. Aanmelden: kan via e-mail dordrecht.vs@simonlevelt.nl (vol = vol).


Simon Lévelt koffie & thee, Voorstraat 326 in Dordrecht