Alleen nog deze week: speuren en kleuren voor de Sint

De intocht van Sinterklaas in Dordrecht op 12 november is niet onopgemerkt gebleven. Duizenden kinderen verzamelden zich in de tuin van de Grote Kerk en langs de route om een glimp op te vangen van de Sint en zijn pieten. Tijdens de intocht en afgelopen twee weekenden werden er door de pieten ook speurtochten en kleurplaten uitgedeeld. Wie meedoet maakt kans op een leuk cadeautje van de Sint! En meedoen kan nog tot vrijdag.

Overal in de binnenstad zie je grote rode S-en opduiken in de etalages. Die zijn onderdeel van de speurtocht die de pieten hebben uitgezet samen met de winkeliers. Met een kaartje kun je vinden waar ze staan. Er zijn er in totaal 32. Maar op 20 daarvan staat een letter. En die letters moet je zien te vinden! Vul de letters in op het speurtochtformulier en los zo de puzzel op. Er is zelfs nog een etalage waar je een bonus kunt vinden! Dus snel op pad en speuren maar. 

  

Heb je nog geen formulier? Stap dan even binnen bij een winkel met een S in de etalage. Daar liggen er vast nog een paar klaar. Lever je antwoord wel snel in want zaterdag 3 december worden de prijzen uitgereikt.

Wil je liever kleuren voor de Sint? Dat kan natuurlijk ook! Lever onderstaande kleurplaat in bij één van deze winkels en misschien wint jullie tekening wel een leuk cadeautje! Veel plezier!
Sweetkidz - Bagijnhof 74
Kind Zo Blij - Voorstraat 302
Juffrouw Pollewop - Vriesestraat 78
Intertoys - Statenplein 26
Kat in t Bakkie - Voorstraat 428
Nobels Brood - Grote Kerksbuurt 53
ByBranderhorst - Voorstraat 199
Bakker Bart - Achterom 14a